Ercüment Çözmez
Hectopat
Eski gibi. Bilemedim.
Eski gibi. Bilemedim.
Düz 747'ye en son Tenerife'de bindim. Bi daha tercih etmem. Uçak içerisi çok sıcaktı.
Düz 747'ye en son Tenerife'de bindim. Bir daha tercih etmem. Uçak içerisi çok sıcaktı.
Eski gibi. Bilemedim.
Airbus daha mantıklı gibi geldi. Bakmak lazım.Pistede sinyal vermeden çıkıyolardı bir de aynalarına bakmıyolar ehliyeti kasapdan almışlar galiba.
Hocam o zaman size 389.9 milyon $ değerindeki A380-800 uçağını öneriyorum zaten bütçe önemli olmadığı için sorun yok
![]()
Airbus A380 - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Airbus daha mantıklı gibi geldi. Bakmak lazım.
Maganda bi Hollandalı vardı. Bizim pilotla yol kavgası yaptılar. En son Hollandalı manyak üzerimize çıktı bildiğin.Pistede sinyal vermeden çıkıyolardı bir de aynalarına bakmıyolar ehliyeti kasapdan almışlar galiba.
Hocam o zaman size 389.9 milyon $ değerindeki A380-800 uçağını öneriyorum zaten bütçe önemli olmadığı için sorun yok
![]()
Airbus A380 - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Maganda bir Hollanda'lı vardı. Bizim pilotla yol kavgası yaptılar. En son Hollanda'lı manyak üzerimize çıktı bildiğin.
Airbus'la ters gidemiyorsun. O kadar para verip ters gidemiceksem napayım.Boeing'den vazgeçmem ama Airbus'da güzel.
Airbus'la ters gidemiyorsun. O kadar para verip ters gidemiceksem ne yapayım.
Ben bunu tercih ediyorum. Hem bunu alınca her yere vizesiz gidiş imkanın da var. Tek dezavantajı SAM'lere yakalanırsan vize soruyorlar.Bencede hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.