Series S ile Ryzen 3 3200G APU sistem takas edilir mi?

Son düzenleme:
Benim ilk konsolum Series S olacak hayırlısıyla. PS4 konsoluyla oynamışlığım var 5-6 kez. Bu fiyata gayet mükemmel bir deneyim Series S. Klavye mouse bağlayacağım ek olarak. Çok araştırdım üstüne geçilmez.

Benim ilk konsolum Series S olacak hayırlısıyla. PS4 konsoluyla oynamışlığım var 5-6 kez. Bu fiyata gayet mükemmel bir deneyim Series S. Klavye mouse bağlayacağım ek olarak. Çok araştırdım üstüne geçilmez.

Kesinlikle haklısın Series S fiyatına o performansı verecek bilgisayar hiçbir yerde yok.

Kesinlikle haklısın Series S fiyatına o performansı verecek bilgisayar hiçbir yerde yok.

Günümüz şartlarında yeni nesil bir oyun konsolu ve binlerce oyun aylık 45 TL. Mediamarkta gidip 10 bin TL olduğu için taksitle alacağım. Microsoft Türkiye garantili olması benim için fazlasıyla önemli. Bir şey alacaksam adamakıllı almak istiyorum. 10 bin TL'ye böyle bir PC alınamaz, alınması düşünülemez bile bu şartlarda. Tek zevkim bu konsol olacağa benziyor :)

Öneceden PS4 Pro almak istiyordum. Onun konsolu çok hoş geliyordu fakat, biraz araştırdıktan sonra 16 bin TL'ye eski bir konsol almak yerine ve birkaç seneye desteği kalkacak büyük ihtimal ile onu almak yerine yeni nesil bir konsola 10 bin TL vermeyi tercih ederim. Ayrıca sıfırı da bulunmuyor. Varsa da pek güvenilir değil gözümde. Aynı fiyatta olsaydı bile Series S çok daha iyi. Bir oyuna bin TL vermek istemem. Steam ve Ubisoft oyunlarını konsola bağlayıp oynayabilsek daha iyi olurdu aslında :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı