Amazon.de üzerinden alırsanız gümrük vergisine tabii olacak ve ülkemiz fiyatına çıkacak. Bütçenizi ona göre hesap edip ülkemize gelmelerini beklemenizi öneririm.
Hayır çıkmıyor yazdığım fiyatlar vergi eklenmiş hali.
Limitim yetmedi. O sırada bitti series X sadece series s kaldı. Sizce bir umut ocak vergi indirimini beklemeli miyim yoksa series s mi almalıyım? Series s 3850TL series X ise 6500 TL amazon.de su anda satışta.
Hocam gümrük işlerinde problemler olabilir. Zira gerçekten çok ucuz. Bence ocak ayını bekleyin. Umarım devlet yine bir döneklik yapıp sözünü tutmamazlık yapmaz ve vergi süresi azalır.
Hocam gümrük işlerinde problemler olabilir. Zira gerçekten çok ucuz. Bence ocak ayını bekleyin. Umarım devlet yine bir döneklik yapıp sözünü tutmamazlık yapmaz ve vergi süresi azalır.
Eğer Xbox'ta karar kıldıysanız ve stok varsa direk alın 6500 TL iyi fiyat ama sadece 1 yıl uluslararası garantisi olacaktır ben 20 gündür PS 5 kullanıyorum ve çok memmunum kesinlikle Xbox almayacaksanız PS5 almanızı öneririm.
Çıkacağını sanmam bende Amazon'deden aldım PS 5'i.
Umarım ondan korkuyorum en çok. Vergi çok anlamsız seviyelerde resmen haraç %110 vergi ne demektir. Bir umut bekleyeceğim olmazsa indirim alacağım ekstra vergi gelecegini sanmıyorum çünkü bir yerden sonra arttırım ters etki yaratıp vergi gelirini düşürüyor umarim indirirler. Bu arada gümrükte sorun çıkacağını sanmıyorum Amazon zaten satıcı tüm işlemleri kendileri yapıyor vergiyi de odediğimiz için sorun olmaz ekstra masraf çıkarsa Amazon kendi ödüyor.
Beyefendi bence siz alın ben 18 yaşındayım ve bu riski aldım hiçbir sorun çıkmadı zaman kaybetmiş lursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.