- Makaleler
- 8
Far Cry 5 oynarken 60 FPS yapıyorum oyunu. 30 FPS'ye göre daha bulanık bir görüntü oluyor ama 60 FPS oluyor. 30 FPS'te daha net. Kare hızını yükseltmek için mi yapıyor bunu?
Normal hocam 30 iyi bir fps değil zaten.60’la 30 arasında büyük fark var yalnız. Resmen kasıyor gibi 30.
Fazla 60 veya 120FPS oyun oynadıysanız 30FPS kasıyor hissiyatı verebilir. 2-3 saat oynarsanız gözünüz iyice alışır kasma hissiyatı kalmaz.60’la 30 arasında büyük fark var yalnız. Resmen kasıyor gibi 30.
Alışmaya çalışıyorum ona. Grafiksel olarak müthiş. 60 fps’e geçince biraz çözünürlük düşüyor sanırım.Normal hocam 30 iyi bir fps değil zaten.
Zaten ayarı açınca uyarı veriyor. Çözünürlük düşebilir diye.Anlaşılan oyunun optimizasyonunu iyi yapamamışlar. SX o oyunu 4K60FPS'te rahat kaldırabilecek kapasiteye sahip.
Fazla 60 veya 120FPS oyun oynadıysanız 30FPS kasıyor hissiyatı verebilir. 2-3 saat oynarsanız gözünüz iyice alışır kasma hissiyatı kalmaz.
Yapabilecek bir şey yok hocam ikisinden birini seçmeniz lazım.Alışmaya çalışıyorum ona. Grafiksel olarak müthiş. 60 fps’e geçince biraz çözünürlük düşüyor sanırım.
Evet tahminimce One/One S optimizasyonuyla çalışıyor.Reddit’te de bir kaç konu var bu şeyle alakalı. Çözünürlük düşürdüğünü söylüyorlar. 1080p 900P’ye düşüyor gibi. Bu oyun series x için optimize edilmedi. Sanırım ondan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.