RTX3060ASUS Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 Merhabalar bir Xbox Series X'im var fakat oynayacak oyun bulamıyorum biraz oyun önerirseniz sevinirim (Game Pass var). Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2021
Merhabalar bir Xbox Series X'im var fakat oynayacak oyun bulamıyorum biraz oyun önerirseniz sevinirim (Game Pass var).
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 15 Kasım 2021 #2 RTX3060ASUS dedi: Merhabalar bir Xbox Series X'im var fakat oynayacak oyun bulamıyorum biraz oyun önerirseniz sevinirim (Game Pass var). Genişletmek için tıkla... Scarlet Nexus. Hollow Knight. Fifa 21. Star Wars Jedi Fallen Order. Battefield 1. Doom Eternal. Hades. A Plague Tale: Innocence. Control. Dragon Quest 11. Forza Horizon 5. Hellblade: Senua's Sacrifice. Ryse Son of Rome. Undertale. Yakuza Like A Dragon. Yes Your Grace.
RTX3060ASUS dedi: Merhabalar bir Xbox Series X'im var fakat oynayacak oyun bulamıyorum biraz oyun önerirseniz sevinirim (Game Pass var). Genişletmek için tıkla... Scarlet Nexus. Hollow Knight. Fifa 21. Star Wars Jedi Fallen Order. Battefield 1. Doom Eternal. Hades. A Plague Tale: Innocence. Control. Dragon Quest 11. Forza Horizon 5. Hellblade: Senua's Sacrifice. Ryse Son of Rome. Undertale. Yakuza Like A Dragon. Yes Your Grace.
RTX3060ASUS Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #3 Silinen üye dedi: Scarlet nexus. Hollow Knight. FIFA 21. Star Wars Jedi: Fallen Order. Battefield 1. Doom Eternal. Hades. A Plague Tale: Innocence. Control. Dragon Quest 11. Forza Horizon 5. Hellblade: Senua's sacrifice. Ryse son of Rome. Undertale. Yakuza like a Dragon. Yes your grace. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir de bunlardan hangisi Online veya 2 kişilik hikaye oyunu gibi arkadaşımla oynamayı planlıyorum.
Silinen üye dedi: Scarlet nexus. Hollow Knight. FIFA 21. Star Wars Jedi: Fallen Order. Battefield 1. Doom Eternal. Hades. A Plague Tale: Innocence. Control. Dragon Quest 11. Forza Horizon 5. Hellblade: Senua's sacrifice. Ryse son of Rome. Undertale. Yakuza like a Dragon. Yes your grace. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir de bunlardan hangisi Online veya 2 kişilik hikaye oyunu gibi arkadaşımla oynamayı planlıyorum.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 16 Kasım 2021 #4 RTX3060ASUS dedi: Teşekkürler bir de bunlardan hangisi Online veya 2 kişilik hikaye oyunu gibi arkadaşımla oynamayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 5. Fifa 21. Battlefield 1. Bir de isterseniz arkadaşlarla oynayınca fena saran Sea of Thieves oyununa bakın derim.
RTX3060ASUS dedi: Teşekkürler bir de bunlardan hangisi Online veya 2 kişilik hikaye oyunu gibi arkadaşımla oynamayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 5. Fifa 21. Battlefield 1. Bir de isterseniz arkadaşlarla oynayınca fena saran Sea of Thieves oyununa bakın derim.
RTX3060ASUS Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #5 Silinen üye dedi: Forza Horizon 5. FIFA 21. Battlefield 1. Bir de isterseniz arkadaşlarla oynayınca fena saran Sea of Thieves oyununa bakın derim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
Silinen üye dedi: Forza Horizon 5. FIFA 21. Battlefield 1. Bir de isterseniz arkadaşlarla oynayınca fena saran Sea of Thieves oyununa bakın derim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 16 Kasım 2021 #6 RTX3060ASUS dedi: Tamamdır teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi oyunlar dilerim.