Series X vs Series S + PS4

ADSBURADA

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Konsol oyunlarına yeni merak salan biriyim ve konsol almak istiyorum. Kafamda şu soru var exclusive oyunları oynamadım bu yüzden PS5 diyorum ama Xbox hayranıyım sonra Series X'e yöneliyorum. Sizden almak istediğim görüş şu, sizce bir PS4 + Series S mi almalıyım yoksa sadece PS5 veya sadece Series X mi almalıyım? Teşekkürler.

Merhaba. Konsol oyunlarına yeni merak salan biriyim ve konsol almak istiyorum. Kafamda şu soru var exclusive oyunları oynamadım bu yüzden PS5 diyorum ama Xbox hayranıyım sonra Series X'e yöneliyorum. Sizden almak istediğim görüş şu, sizce bir PS4 + Series S mi almalıyım yoksa sadece PS5 veya sadece Series X mi almalıyım? Teşekkürler.

Sadece PS5. üste kalan paraya PS Plus ve 3-4 oyun alırsın. Kalitenin farkına varırsın. PS5'in oyunları, DualSense kolu, optimizesi, teknolojisi. Konu gayet tartışmaya kapalı bence. Bir de eğer bütçe arttırabilirsen PS5 Pro bekleyebilirsin.

Ps5 almanız daha iyi olur. Oyun olarak açık ara daha üstün playstation tarafı

Hocam Playstation tarafının özel oyunları daha önde tabii ki bu doğru ancak Gamepass tarafıda öyle aman aman boş durumda değil. Eğer bütçeniz varsa veya arttırabiliyorsanız PS5 + Series S ikilisini alabilirsiniz, şu an kendimde bu şekilde kullanıyorum iki konsolada sahibim iki taraftaki oyunlardanda yararlanıyorum. Size tavsiyem PS4 almamanız yönünde çünkü artık yeni nesil oyunlar çıkmamaya başlayacak, alacağınız cihazın tam olarak temiz mi olacağını bilemeyeceksiniz. Benim tavsiyem sadece PS5 almanız yönünde bu durumda eğer bütçenizi artıralabilirseniz PS5 + Series S ikilisine yönelin derim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı