Series X vs sistem toplamak

sandivic

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar bir sorum olacak şimdi ben ya konsol alacağım ya da PC toplayacağım aklımda şu soru var gidip bir Xbox Series X mi almalıyım yoksa bir bilgisayar mı toplamalıyım?

Bilgisayar toplamak çok daha mantıklı Xbox'ın o PC ile aynı fiyatta olmasının tek sebebi ekstra vergiler. 500 dolarlık makineye 8000TL civarı para vermek gereksiz ve fazla. PC toplamanızı tavsiye ederim.

Elinizde günlük işlerini yapabileceğiniz bir PC varsa XSX. Ne kadar vergiler fiyatı şişirse de aynı fiyata toplanan PC'den çok daha güçlü ve optimize bir cihaz. Aynı zamanda konsolun ayrı bir rahatlığı var. Bir de Gürcistan'a gitme imkanınız varsa 4000 TL'ye 7 yıl destek alacak bir oyun makinesi alabilirsiniz. Yükseltme derdiniz de olmaz.

indir (21).jpg

Gamepass özelliği ile, benim gibi 60 FPS fetişli biri için, beni kendine çekiyor Xbox ama bilgisayarda ise GeForce Now çekiyor tam ortada kaldım öyle.
Ben kafam 10 yıl rahat olsun şu oyunu açar mı şu grafik ayarlarınımı düşünsem gibi şeylerle uğraşmak istemeyen biriyim yani konsola daha yatkınım ama GeForce Now'da beni cezbediyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı