Serin kanlı oyuncu bilgisayarı önerisi

Bütçe
30000

uberdream

Femtopat
Daha fazla  
Az ısınan bilgisayar hasreti içermektedir.

Özet: Performanstan çok ödün vermeden nispeten sessiz çalışan, Max 30000 bandında güçlü bir bilgisayar tavsiyeniz olur mu?

@2018 MSI Apache Pro GE72VR (6700HQ)
Kullanmıştım çok sesliydi.

@2020 Acer Predator Helios 500 (8750H)
Kullandığım gürültü/performans oranı en iyi olan Acer idi. Fan sesi artarken de rahatsız etmeden yavaş yavaş ivmeli şekilde artıyordu.

@2021 MSI Leopard GP76 (11800h)
Legion 7, ASUS STRIX (Scar) arasında kararsız kalma ve stok sorunundan dolayı bunu almıştım. Ama Acer'ı elimden çıkarmadan önce test yaparken ikisi de aynı odada aynı işlemleri yaparken Acer'ı hiç duyamazken MSI'dan çok fazla ses geliyor. UV(undervolt) yapmaya vs zamanım olmadı. Profil ayarlarından da balanced modu seçtim. Açıkçası ek bir ayar yapmadım, fabrika çıkışlı default olarak kullanıyorum ama Chrome açsam bile fan sesi duymak beni rahatsız ediyor.

Şimdi STRIX serisine özeniyorum, sıvı metal ile soğutma anlamında daha başarılı olduğunu duyuyorum toplam Watt değerleri de hem GPU hem CPU için daha düşük olduğu için daha az gürültü yapar diye umuyorum.

Az ısınan bilgisayar hasreti içermektedir.

Özet: Performanstan çok ödün vermeden nispeten sessiz çalışan, Max 30000 bandında güçlü bir bilgisayar tavsiyeniz olur mu?

@2018 MSI Apache Pro GE72VR (6700HQ)
Kullanmıştım çok sesliydi.

@2020 Acer Predator Helios 500 (8750H)
Kullandığım gürültü/performans oranı en iyi olan Acer idi. Fan sesi artarken de rahatsız etmeden yavaş yavaş ivmeli şekilde artıyordu.

@2021 MSI Leopard GP76 (11800h)
Legion 7, ASUS STRIX (Scar) arasında kararsız kalma ve stok sorunundan dolayı bunu almıştım. Ama Acer'ı elimden çıkarmadan önce test yaparken ikisi de aynı odada aynı işlemleri yaparken Acer'ı hiç duyamazken MSI'dan çok fazla ses geliyor. UV(undervolt) yapmaya vs zamanım olmadı. Profil ayarlarından da balanced modu seçtim. Açıkçası ek bir ayar yapmadım, fabrika çıkışlı default olarak kullanıyorum ama Chrome açsam bile fan sesi duymak beni rahatsız ediyor.

Şimdi STRIX serisine özeniyorum, sıvı metal ile soğutma anlamında daha başarılı olduğunu duyuyorum toplam Watt değerleri de hem GPU hem CPU için daha düşük olduğu için daha az gürültü yapar diye umuyorum.

MSI GP66 Leopard 11UH-406XTR i7-11800H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX3080 Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri. ROG için bütçe artmalı https://www.epey.com/laptop/asus-rog-strix-scar-17-g733qs-hg156.html

Hiçbir laptoptan az gürültü ile 60 derece bekleyemezsiniz. Laptop alıyorsanız bazı şeyleri çekecekiniz.

2021 model 11300hlı Nitro 5, TUF, Pavilion Gaming, IP Gaming 3 ve aynı segmentteki diğer laptoplar kadar gürültü çıkarmadan 60 derecelerde rahatça çalışabiliyor.

Sessiz çalışan dizüstü oyun bilgisayarı duymadım/görmedim. Yük altında her oyun bilgisayarı yüksek ses ile çalışıyor. O işlemciyi o GPU'yu anca o şekilde serin tutabilir zaten. Asus'un harici ekran kartı bağlantısı yapılabilen modelleri vardı Zephyrus serisi olması lazım onlara göz atabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı