Serkan Turanlı eğitimi satın alınır mı?

syrewx05

Centipat
Daha fazla  
Serkan Turanlı eğitimi satın alınır mı? Zamanında Başarı Kalbinin eğitimini almak için biraz para biriktirmiştim fakat alamamıştım. Kendisini uzun zamandır takip ettiğim için güvenerek alacaktım fakat Serkan Turanlı'nın eğitimi de dikkatimi çekti. Serkan abiyi de birkaç aydır takip ediyorum fakat eğitiminin bu kadar pahalı olmasının sebebini çözemedim. Gerçekten 8K gibi bir para vermeye değer mi? Eğitimi alan kursiyerler yorum yapabilirse çok sevinirim. Öncelikle şunu belirteyim: pek tanınmayan bir arkadaştan uygun fiyata YouTube eğitimi almıştım fakat içerisinde çok fazla temel bilgi var. Onlarca kanal açtım ve 2-3 tanesinde ise belirli bir yere gelmiştim. Bilgim var, çoğu şeye hâkimim. Fakat bilgimin üstüne bilgi katmak istiyorum ve belki de yanlış yaptığım yerler vardır diye eğitimi almak istiyorum. Görüşleriniz benim için değerli, şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başarı kalbini asla tavsiye etmem. Başka da bir şey diyemem.

Neden tavsiye etmezsiniz hocam?

Bir de bu eğitimlerin içinde neler oluyor bu tarz isimler dışarıdan dolandırıcı gibi geliyor bana. Piyasada böyle çok fazla isim var YouTube eğitimi, e-ticaret eğitimi falan satıyorlar bir insan çok fazla para kazandığı bir işi başkasına neden öğretir ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı