Jasoelys
Decapat
- Makaleler
- 14
Uzun zamandır kaliteli bir tıraş makinesi seti alma arayışındayım ve son aşamada iki marka arasında kaldım: Powertec ve Braun. Sakal yapım oldukça sert ve sık. Bu nedenle benim için en önemli kriterlerden biri kesim kalitesinin iyi olması (jilet derdinden kurtulmak istiyorum). Tıraştan sonra özellikle çene ve boyun bölgesinde çekme yapmaması, tertemiz alması benim için önemli.
Ayrıca yanak bölgemde çok fazla ince kıl var. Bu yüzden alacağım makinede yanak ve detay kılları için kullanılan başlık/aparatın da gerçekten işlevsel ve etkili olması gerekiyor. Hem günlük düzeltmelerde işimi kolaylaştırmalı hem de uğraştırmamalı.
Bu iki marka arasında kaldım çünkü:
Bu iki marka ya da özellikle bu ihtiyaçlara yönelik önerebileceğiniz başka modeller varsa çok sevinirim. Sert sakal + yoğun yanak kılı kombinasyonu için. Şimdiden teşekkür ederim.
Ayrıca yanak bölgemde çok fazla ince kıl var. Bu yüzden alacağım makinede yanak ve detay kılları için kullanılan başlık/aparatın da gerçekten işlevsel ve etkili olması gerekiyor. Hem günlük düzeltmelerde işimi kolaylaştırmalı hem de uğraştırmamalı.
Bu iki marka arasında kaldım çünkü:
- Powertec modelleri fiyat-performans açısından cezbedici görünüyor.
- Braun ise özellikle uzun ömürlü bıçakları ve hassas ciltlere uygunluğu ile öne çıkıyor.
Bu iki marka ya da özellikle bu ihtiyaçlara yönelik önerebileceğiniz başka modeller varsa çok sevinirim. Sert sakal + yoğun yanak kılı kombinasyonu için. Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: