Sert ve kepekli saç için şampuan önerisi

coupablerdr

Centipat
Daha fazla  
Saçım çok kuru ve sert 15 yaşındayım. Çok pahalı olmayacak şekilde şampuan önerir misiniz? Saç kremi de alabilirim pahalı değilse.

Saçım çok kuru ve sert 15 yaşındayım. Çok pahalı olmayacak şekilde şampuan önerir misiniz? Saç kremi de alabilirim pahalı değilse.

Aynı durum bende de var sebamed kepek karşıtı anti-dandruff şampuan 200 ML kepek şampuanı kullandım düzenli kullandığın zaman bitiriyor kulllandıktan sonra daha çok kepek dökülüyor gibi gelebilir ama saç derisini temizliyor komple ama kalıcı değil sanırım şampuan bitti bende tekrar kepek oluşmaya başladı kalıcı bir çözümü var mı bilmiyorum varsa da bu tip şampuanları satan kozmetik şirketleri üretmek ve satmak istemez :)

Olması durum bende de var sebamed kepek karşıtı anti-dandruff şampuan 200 ML kepek şampuanı kullandım düzenli kullandığın zaman bitiriyor kulllandıktan sonra daha çok kepek dökülüyor gibi gelebilir ama saç derisini temizliyor komple ama kalıcı değil sanırım şampuan bitti bende tekrar kepek oluşmaya başladı kalıcı bir çözümü var mı bilmiyorum varsa da bu tip şampuanları satan kozmetik şirketleri üretmek ve satmak istemez :)

Benim için kepekten çok saçımın düzgün gözüküp yumuşak olması daha iyi.

Vichy dercos anti dandruff tavsiye ederim, market işi veya dandik kozmetik mağazalarının ürettiği ürünlere nazaran oldukça iyi, kendim kullandim memnunum, tekrar almayı planlıyorum.

Hocam kendiniz kullandınız mı bundan.

Vichy dercos anti dandruff tavsiye ederim, market işi veya dandik kozmetik mağazalarının ürettiği ürünlere nazaran oldukça iyi, kendim kullandim memnunum, tekrar almayı planlıyorum.

Hocam link atsaydınız keşke.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı