Sertifika eğitimleri en iyi olan kurumlar?

Assembly

Centipat
Katılım
21 Aralık 2020
Mesajlar
75
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, herkese iyi forumlar. Bu aralar korona yasaklarının sebebi ile sürekli evdeyiz. Malum eğitimlerde uzaktan veriliyor bunun sonucunda bayağı boş zamanınız kalıyor.
Lisans öğretimimi bitirmeye çalışırken, bu boş süreleri okuduğum alanımda ek eğitimler alıp, hem sertifika hem bilgi birikimi için akademik merkezler arıyorum.

Aranızda hiç bu tarz eğitimler almış olan birileri var mı? İnternette araştırdım. Belli başlı siteler var. Campusonline, ODTÜ bilgeiş tarzında. Bunların yanında bitmek bilmeyen eğitim siteleri var ve çoğuna hiç ama hiç güvenemedim. Güya hepsi sözde sertifika vermekte fakat bu sertifikaların gerçekçiliği ve ciddiliği şüphe konusu. Sizce gerçekten ciddi bir eğitim ve sertifika açısından hangi kurumları tercih edebilirim? (parası hiç önemli değil, eğitimde paraya acımam. Önemli olan ciddi ve kaliteli iş yapmaları)
 
Coursera üzerinden Yale, Stanford, Michigan gibi üniversitelerden kurs alabilirsiniz. Ayrıca Financial Aid kısmını kullanarak ücretsiz bir şekilde sahip olma şansınız da var.
 
Sertifika açısından Bilge Adam'ın önemli olduğunu duymuştum. Yine de internette gördüğüm kadarıyla eğitimini yetersiz bulan kişi sayısı fazla.
 

Geri
Yukarı