Merhabalar. Bu aynı konu için açtığınız 3. konu. Eğer bu kadar korkuyorsanız ve size yanlış geliyorsa yapmayın, bu kadar basit.
Ayrıca sorduğunuz soruya gelirsek: İnsanlar yapılarını yapıp paylaşıyorlar, paylaşıyorlar ama size bunu gidip de çok oyunculu sunucularda kullanın diye vermiyorlar. Onlar harita bağlantısını aynı yapıyı yapmak isteyen insanlara kolaylık olması açısından veriyorlar. Kısacası sizin bu haritalardaki yapıları kullanmanız emek hırsızlığına girer, lütfen kullanmayınız.
Arkadaşlar merhaba ben server kurdum ve serverde oynayacak kişiler için bir map lazımdı ve paylaşılan mapı yükledim. Sonra içim sıkıldı yaptığım emek hırsızlığıdır belki diye gittim kendim bir Build yaptım. Ondan sonra bazı o hazır aldığım mapten kendi yaptığım mapa bloklar koydum yani insanlar...
Arkadaşlar merhaba ben server kurdum ve serverde oynayacak kişiler için bir map lazımdı ve paylaşılan mapı yükledim. Sonra içim sıkıldı yaptığım emek hırsızlığıdır belki diye gittim kendim bir Build yaptım. Ondan sonra bazı o hazır aldığım mapten kendi yaptığım mapa bloklar koydum yani insanlar...