aynen youtubeİzinsiz kullanılmasını istemeselerdi haritayı paylaşmazlardı diye düşünüyorum. Nerede paylaşılmıştı? Böyle genel olarak haritaların paylaşıldığı bir yer mi?
açarım ama şuan daha beta az kaldı bitmesineHocam serverinize gelebilir miyim eğer herkese açıksa?
Merhaba arkadaşlar, ben bir server kuruyorum ve haritaları kendim yapamadığım için mecburen YouTube'dan buluyorum. Bazı insanlar haritaları paylaşıyor ama kendi yapmıyor falan diye indirmiyorum. Belki emek hırsızlığı falandır diye Speed Build'lere bakıyorum. Link var ama dünya boş normal insanların paylaştığı haritaları alsam kendi yapmadıkları falan yine emek hırsızlığı olur mu? Ama sonuçta indirme linkini veriyorlar dürüstçe cevap verirseniz mutlu olurum.
Haritaları paylaşıp paylaşmamak onların ellerinde. Bence emek hırsızlığı değil. Adam istese paylaşmazdı zatenMerhaba arkadaşlar, ben bir server kuruyorum ve haritaları kendim yapamadığım için mecburen YouTube'dan buluyorum. Bazı insanlar haritaları paylaşıyor ama kendi yapmıyor falan diye indirmiyorum. Belki emek hırsızlığı falandır diye Speed Build'lere bakıyorum. Link var ama dünya boş normal insanların paylaştığı haritaları alsam kendi yapmadıkları falan yine emek hırsızlığı olur mu? Ama sonuçta indirme linkini veriyorlar dürüstçe cevap verirseniz mutlu olurum.
Merhaba arkadaşlar, ben bir server kuruyorum ve haritaları kendim yapamadığım için mecburen YouTube'dan buluyorum. Bazı insanlar haritaları paylaşıyor ama kendi yapmıyor falan diye indirmiyorum. Belki emek hırsızlığı falandır diye Speed Build'lere bakıyorum. Link var ama dünya boş normal insanların paylaştığı haritaları alsam kendi yapmadıkları falan yine emek hırsızlığı olur mu? Ama sonuçta indirme linkini veriyorlar dürüstçe cevap verirseniz mutlu olurum.
Sizi ne zaman görsem hep aynı konu açıyorsunuz. İnsanlar size herkese açık paylaşıldıysa sorun olmaz diyor. Ama siz her seferinde aynı konu açıyorsunuz. Güvenmiyorsanız açmayın. Haritaları da kullanmayın.
Merhabalar. Bu aynı konu için açtığınız 3. konu. Eğer bu kadar korkuyorsanız ve size yanlış geliyorsa yapmayın, bu kadar basit.
Ayrıca sorduğunuz soruya gelirsek: İnsanlar yapılarını yapıp paylaşıyorlar, paylaşıyorlar ama size bunu gidip de çok oyunculu sunucularda kullanın diye vermiyorlar. Onlar harita bağlantısını aynı yapıyı yapmak isteyen insanlara kolaylık olması açısından veriyorlar. Kısacası sizin bu haritalardaki yapıları kullanmanız emek hırsızlığına girer, lütfen kullanmayınız.
Server için kopyalama yapmak haram mı?
Arkadaşlar merhaba ben server kurdum ve serverde oynayacak kişiler için bir map lazımdı ve paylaşılan mapı yükledim. Sonra içim sıkıldı yaptığım emek hırsızlığıdır belki diye gittim kendim bir Build yaptım. Ondan sonra bazı o hazır aldığım mapten kendi yaptığım mapa bloklar koydum yani insanlar...www.technopat.net
Server için kopyalama yapmak haram mı?
Arkadaşlar merhaba ben server kurdum ve serverde oynayacak kişiler için bir map lazımdı ve paylaşılan mapı yükledim. Sonra içim sıkıldı yaptığım emek hırsızlığıdır belki diye gittim kendim bir Build yaptım. Ondan sonra bazı o hazır aldığım mapten kendi yaptığım mapa bloklar koydum yani insanlar...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.