Server korumak için güvenlik firması/yazılımı önerisi

Daha fazla  
Merhaba,

Geçen hafta şirketimizin server'ına bir saldırı oldu ve verilerimiz karşılığında bir miktar para ödedik. Tekrar böyle bir durumla karşılaşmamak için ne tür koruma sağlayabilirim? Bununla ilgili hizmet veren bir firma veya bir güvenlik sistemi öneriniz var mı? Bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
McAfee hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada detaylı anlatmış.

Son düzenleme:

McAfee, şirket koruması için çok daha iyi. Her şey Kaspersky değil. Kaspersky, ev koruması için mükemmel.

Merhaba,

Geçen hafta şirketimizin server'ına bir saldırı oldu ve verilerimiz karşılığında bir miktar para ödedik. Tekrar böyle bir durumla karşılaşmamak için ne tür koruma sağlayabilirim? Bununla ilgili hizmet veren bir firma veya bir güvenlik sistemi öneriniz var mı? Bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Pek bildiğim işler değil ancak Malwarebytes'ın şirket koruması olduğunu biliyorum.
Merhaba,

Bu arada geçmiş olsun. Umarım kaybınızı geri kazanırsınız.

Size bir program değil bir güvenlik firması gerekmekte. Size hem danışmanlık hem de yazılım desteği verecek. Verilerinizin durumuna göre donanımsal çözümler de sunabilir.

Örneğin ben kendi ofisimde de hem donanım hem yazılımsal olarak koruma hizmeti alıyorum. Artı çok yüksek miktarda verimi Cloud olarak yedekliyorum. Tabi bunun için ciddi sayılacak bir miktarda para ödüyoruz ancak, akşam rahat uyumak için küçük bir maliyet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı