Serverkurma.com müşteriye ilgili davranmıyor

balikadamn

Hectopat
Bu site resmen bir dolandırıcılık üstüne açılmış bir sitedir. Team Fortress 2 sunucusu açmak istemiştim. Lakin
"There are no servers associated with your account." hatasıyla karşılaştım.
Kendilerine destek talebi açmama rağmen dönüş sağlamıyorlar. Bende para iadesi istedim. Lakın onlar para iadesine bakarken (baktıklarında sadece kuralları gosteriyorlar nedense onu da bilmiyorum) 75 TL'sinde değilim lakin benden sonraki kişiler mağdur olmasın diye bir konu açayım dedim. O kadar şansız bir insanım ki sadece bu sorun bende olmuş. (internette goremedim) eğer oldu da sizin de başınıza gelirse geçmiş olsun. Para iadesi bile almazsınız.

1690206443830.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Serverkurma dolandırıcıdır 450-500tllik bir ödemem vardı makniem 8-9 gündür verilmedi ilk başta yanlış kuruldu ubuntu dedim şifremi değişin dedim ve hala makinem yok ticketımı kapatıyorlar bu dolandırıcılıktna başka bir şey değil

param içerde hiç bişey yapamıyorum büyük yayıncıların böyle rezalet bir firma ile sponsor olması ayrı bir komedi ve senin olay nasıl sonuçlandı?

birde vergi numaralarını sorguladım ama hiçbir şey çıkmıyor komedi

Param içerde hiçbir şey yapamıyorum büyük yayıncıların böyle rezalet bir firma ile sponsor olması ayrı bir komedi ve senin olay nasıl sonuçlandı?

Bir de vergi numaralarını sorguladım ama hiçbir şey çıkmıyor komedi

Açıkçası ben bu işin sonunu bıraktım. Çünkü ilgilenmiyorlar, dava etmek istesem uğraşmak istemiyorum 200-300 lira için, ama yaptıkları çok rezalet bir şey.

Açıkçası ben bu işin sonunu bıraktım. Çünkü ilgilenmiyorlar, dava etmek istesem uğraşmak istemiyorum 200-300 lira için, ama yaptıkları çok rezalet bir şey.
şimdi biraz daha araştırdım aşırı dolandırıcı bir firma bi ton konu var elreann gibi diğer yayıncılar buna nasıl sponsor oldu anlamadım bende güvenilirdir diye almıştım 200-300 liradan fazlasının alınması lazım bence bunlarda vergi numarası olmayan vergi ödemeyende bir yer büyük ihtimal

Technopat Haberler

Geri
Yukarı