Serverkurma.com parayı alıp hizmet vermedi

ergunumut

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bu konuyu bu firmadan satın alma yapmayı düşünen veya alacak olan insanları bilgilendirmek amaçlı açıyorum.

Bu siteden 10 Eylül tarihinde bir Rust server kiraladım, her şey düzgün görünüyordu ilk başta ancak sonrasında serveri başlatmak istediğimde "connected to rcon. Please wait until the server status switches to "running" yazısında kaldı beklememe rağmende server aktif olamıyordu, konu için kendilerine ticket attım ancak tam 10 gün oldu tickete cevap verilmiyor, açtığım ticket sürekli kapatılıyor. Bu firmaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
serverkurma.com genellikle bilinmeyen ve tanınmayan bir firmadır, güvenilir oldukları pek söylenemezler, eğer ücreti verdiyseniz bankanızı arayıp harcama itirazında bulunabilirsiniz.

Şikayetvar yerine daha da resmileşen bunlar için kurumlar var, Şikayetvar'ı bir kere kullanmıştım Kablonet sorunumla ilgilenmiş gözüküyordu ama herhangi bir değişme olmamıştı.
Gerçek bir firma genelde şikayetvar yorumlarını önemser ve kaldırmak için çözüm sağlar. Resmi makamlarda bir tercih sebebi tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı