Servis ekran kartını değiştirmek istemiyor

SLIMSHADYX

Hectopat
Selam, Ekran kartım bazı oyunlarda 83 derece oluyor. (Lenovo RTX 3070) Servisi arayıp söylediğimde test yaptılar, drop olmadı. Kart zaten kendini 83 derecede limitliyor, güç kesiyor. Peki ne kadar ısınırsa kart değişir dedim; İsterse 95,100 derece olsun, drop yemediğiniz taktirde değişim yapılmaz dedi. Bu durum herhangi bir zarar yaratır mı? Ne yapabilirim?

Masaüstü bilgisayarımda çift fanlı 4060'ım da 83 dereceye çıkıyordu en fazla. Laptoplar masaüstüne göre çok daha sıcak çalışıyorlar genel olarak. Sorun olduğunu düşünmüyorum. Gayet normal laptop için bence.

Selam, ekran kartım bazı oyunlarda 83 derece oluyor. (Lenovo RTX 3070) servisi arayıp söylediğimde test yaptılar, drop olmadı. Kart zaten kendini 83 derecede limitliyor, güç kesiyor. Peki ne kadar ısınırsa kart değişir dedim; isterse 95,100 derece olsun, drop yemediğiniz taktirde değişim yapılmaz dedi. Bu durum herhangi bir zarar yaratır mı? Ne yapabilirim?

Konuya ek olarak o ekran kartının o sıcaklıkları yük altında görmesi normal.

Masaüstü bilgisayarımda çift fanlı 4060'ım da 83 dereceye çıkıyordu en fazla. Laptoplar masaüstüne göre çok daha sıcak çalışıyorlar genel olarak. Sorun olduğunu düşünmüyorum. Gayet normal laptop için bence.
Bilgisayar masaüstü, laptop değil.

Konuya ek olarak o ekran kartının o sıcaklıkları yük altında görmesi normal.
Üstelik kasada işlemci hariç 6 adet fan var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı