Servis sağlayıcısı değiştirilmeli mi?

• Konuyu başlatan isoZz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 338

isoZz

Kilopat
Arkadaşlar şu an Türk Telekom kullanıyorum ve 16 Mbps download 1 Mbps upload değerlerini alıyorum. Altyapımı sorguladığımda 43 Mbps gösteriyor ancak Türk Telekom'u aradığımda VDSL'ye geçiş yapamayacağımı kablo kalitesi yetersiz olduğundan sorun yaşayacağımı vs. söylüyorlar. Bana daha çok uğraşmak istemiyorlar gibi geldiğinden TurkNet veya Superonline gibi bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum. 16 Mbps paket kullanmama rağmen o değeri bile Speedtest'te alamıyorum. Speedtest değerlerimi altyapı sorgumu ve xDSL istatistiklerinin fotoğrafını ekledim. Evde ne video izleyebiliyorum ne de oyun oynayabiliyorum. Yardımcı olur musunuz?

1.png

2.png

3.png

4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline ı tercih edersen kafadan 1-0 geriden başlarsın. Sansür engelleme vb konusunda bir numara. Özgür rahat internet için kesinlikle Superonline olmamalı. Yüksek hız fiber kelimeleri kafanızı çelmesin.

bu konudaki paylaştığım bağlantıyı inceleyin kesinlikle.
Superonline Kick'te yayınlar donuyor

Superonline'ı tercih edersen kafadan 1-0 geriden başlarsın. Sansür engelleme vb konusunda bir numara. Özgür rahat internet için kesinlikle Superonline olmamalı. Yüksek hız fiber kafanızı çelmesin.

Hocam yüksek ihtimalle TurkNet ve Superonline'da aynı hızları yani yaklaşık 35 Mbps alırım diye düşünüyorum. Fiber altyapım zaten yok Superonline sadece Turkcell olduğu için güven veriyor. Sansür işi de çok sıkıntı değil YouTube falan günlük kullanımda ve CS Valorant gibi Online oyunlarda ping olmaması önemli.

O sorun Superonline modeminden kaynaklı bu arkadaşın zaten fiber altyapısı yok ama yine de Superonline VDSL altyapısında tercih edilmemeli.

Hocam TurkNet'te VDSL altyapıda ping konusundan yakınan insanlar var. Onlar biraz kafamı kurcalıyor. Şu an kullandığım internette eğer modeme sadece ben bağlıysam çok nadir ping çıkıyor o da upload yetmediği için. Ne yapsam bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı