Servise giden Excalibur G870 hala çok ısınıyor

Hocam servise göndermeden konu açtım gönder diyenler vardı bir de garantisi var 7 aylık cihaz garantiyi patlatmak istemedim yoksa ben de siz gibi düşünüyorum serviste kaliteli macun sürmeyeceklerini ben belki ekstra bir anormal durum vardır düzeltirler ümidiyle göndermiştim servise.

Islemci hizina bak gozle gorulur kayda deger bir hiz dusmesi yoksa sorun yoktur.

Islemci hizina bak gozle gorulur kayda deger bir hiz dusmesi yoksa sorun yoktur.

Eve geçince bakayım hocam bir de sağlamlık testi mi oluyor stres testi mi oluyor neyse artık o testi de yapacağım bakalım artık.

Eve geçince bakayım hocam bir de sağlamlık testi mi oluyor stres testi mi oluyor neyse artık o testi de yapacağım bakalım artık.
Bir laptopta isinma sorunu var diyebilmek icin dogrudan islemci sicakligina bakarak karar veremezsin Intel ve AMD islemciler 100 dereceye kadar yavaslamadan calismak uzere dizayn ediliyor ve ortalama calisma sicakligi 100 dereceye yakin. Bende de Alienware'in M16 R1 modeli var islemci 105 dereceye kadar isinabiliyor ama yavaslamadigi icin isinma sorunu yok diyebiliyorum. Asagidaki ekran goruntusunde islemcinin 101 derecede 5GHZ hizi korudugunu gorebilirsin. Bu durumda isinma sorunu yok anlami cikiyor.

Yani 100 derece olması problem göstergesi değil diyorsunuz hocam doğru mu? Bu arada Casper servisi de aynı şeyi söylüyor.

İşlemcinin yüksek derecelerde çalışması ömrünü hızlı tamamlamasına neden olur. 3 haneli dereceler kesinlikle sağlıklı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…