Selamlar. Razer Barracuda X kulaklığın sol tarafındaki sesi artırıp azalttığımız tekerlek arızalandı. Çevirirken haşır huşur sesler geliyor ve bazı yerlerinde sağ kulaklıktan ses gelmiyordu. Bu sebeple garantisi varken servise göndereyim dedim. İlk bu firmayı aradığım zaman kullanıcı kaynaklı hata olduğundan ücreti karşılığında yapılıyor bu sorun genelde dedi. Ben de her neyse tamam dedim. Kulaklık size geldikten sonra bakarsınız, duruma göre konuşuruz yine dedim. Ne kadar pahalı olabilir ki diye düşündüm.
24 Eylül'de kargoya verdim ürünü, 1 gün sonra firmaya ulaştı. Ellerine ulaştıktan 1 hafta sonrasında 30 Eylül'de aradım ancak açan olmadı. Sitelerindeki numara 0850 480 80 64 bu ancak arıyorum en sonunda operatör meşgul daha sonra arayın deyip otomatik kapanıyor. WhatsApp hatlarındaki numaraya mesaj attım geri dönüş yapılmadı. WhatsApp hattındaki numarayı aradım 0541 335 75 61 açan olmadı. Ayın 1'iydi sanırım aradığımda ulaşabildim. Önümüzdeki hafta pazartesi günü size dönüş yaparlar dedi yani 7 Eylül'de ancak herhangi dönüş yapan kimse olmadı. Bugüne kadar bekledim ancak yine arayan olmayınca ben arayayım dedim şimdi. Her iki numarayı da aradım ancak açan yok.
Bozuk da olsa geri gönderseler bari burada tamir ettirip kullanırım kulaklığı. Ne saçma iş arkadaş ya servis telefonu neden açmaz ki? Bir türlü aklım almadı. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Ne yapmak gerekiyor?
Son düzenleyen: Moderatör: