Servispoint iade değişim işlemi

Hamza Terzi

Kilopat
Daha fazla  
Servispointte iade değişim onayı alan MSI anakartım için benden istenilen evrakları İtopya'ya mail attım. 1 hafta içinde dönüş sağlanacak dediler. Forumdaki bir konuda ıslak imza istendiği gibi bilgilendirmeler var. Konu hakkında net bilgiye sahip olan var mı? Ya da değişim veya iade alan mağdur ederler mi sizce? Ben SMS ve mail bilgilendirmeleri direkt olarak mail yoluyla gönderdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gidip tartışma çıkarmanızı öneririm. Başka türlü davranıştan anlamaz böyle firmalar. Müdürlerine kadar çağırıp olay çıkarınca hemen hallediyorlar çünkü. Tecrübe ile sabit.

Daha 1 gün oldu 1 hafta içinde dönüş yapacaklarmış. Alışveriş sitelerinin iade değişime işlem iptaline tahammülü yok bunu anlıyoruz pişman ettiriyorlar.
O zaman yapacağınız şey belli. İtopya mağazası şişli'deydi yanılmıyorsam. Yarın atlayıp metrobüse gidiyorsunuz oraya, durumu anlatıp hemen yeni anakart vermelerini istiyorsunuz. Ben hem kargoda zarar görmesin hem stok bitipde kartsız kalmayayım diye gidip mağazadan kendim aldım. Sizde öyle yapın.

Mağazaya gitmeyi bende düşündüm yardımcı olacaklarsa gideyim işte aradığım bilgi çok sağ olun. Mağazada iade değişim işlemi merkezden yapılıyor falan gibisinden başlarından savarlar diye korkuyorum.

Daha 1 gün oldu 1 hafta içinde dönüş yapacaklarmış. Alışveriş sitelerinin iade değişime işlem iptaline tahammülü yok bunu anlıyoruz pişman ettiriyorlar.

Mağazaya gitmeyi bende düşündüm yardımcı olacaklarsa gideyim işte aradığım bilgi çok sağ olun. Mağazada iade değişim işlemi merkezden yapılıyor falan gibisinden başlarından savarlar diye korkuyorum.

Başlarından savarlarsa yapacak şey belli. Hocam belki inanmak istemiyorsunuz ama bu arkadaşlara en kesin çözüm tartışmadır. Gidip hemen yenisini verin diye ısrar edeceksin. Bak bakalım ne yapıyorlar.

Başlarından savarlarsa yapacak şey belli. Hocam belki inanmak istemiyorsunuz ama bu arkadaşlara en kesin çözüm tartışmadır. Gidip hemen yenisini verin diye ısrar edeceksin. Bak bakalım ne yapıyorlar.

Aynen öylede paramızla rezil oluyoruz burada devreye giriyor sürüncemede kaldığında yapacağım iş bu. Henüz 1 gün olduğu için yaygara çıkarmanın mantığı yok. Böyle bir uygulamaları varsa mağazada ilgilenip çözüyorlarsa gitmek isterim. 1 hafta cevaplarını 1 hafta kargo 15 gün beklemek hoş olmayacak çünkü.

Arkadaşlar ben anakartimi fiziksel olarak sıkıntısız yolladım fakat. Fiziksel olarak hasar gördü kartım ekte resimler var nasıl bir süreç izlemem gerekiyor. Kartın stoğu yok üst model talep ettim ben işlem görmesini istemiyorum üst model istiyorum ne yapmam lazım

Dosya Ekleri

• IMG_20201224_170339.jpg
    IMG_20201224_170339.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20201224_164953.jpg
    IMG_20201224_164953.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20201224_162603.jpg
    IMG_20201224_162603.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 71
Ürün servisten sonra mı hasar gördü? Eğer böyle olduysa direkt servisi arayıp durumu bildirin ve yenisini talep edin yenisi varsa göndereceklerdir yoksa iade ya da üst model talep edin.
Evet göndermeden önce fotosunu çektim.aradim hemen kargo geldiğinde servisi dedim böyle böyle . Ben yollucam ürünü üst model istiyorum dedim kağıda da yazdım .
Ben işlem yapılmasını istemiyorm yapılsa bile sıfır kartımı bozdular katiyen ürun değişimi istiyorum umarım Zorluk çıkarmazlar
Ürünü göndermeden önceki halı
Kart vatandan alındı bu arada

Dosya Ekleri

• IMG-20201225-WA0002.jpg
    IMG-20201225-WA0002.jpg
    216,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG-20201225-WA0001.jpg
    IMG-20201225-WA0001.jpg
    304,1 KB · Görüntüleme: 75
Ben bildiğim kadarıyla izah ettim anakartin altında işlemci yerinin lehim yerleri sokulmuş yamulmus hasar görmüş bu kart dedim.eger dediğiniz gibi ise kart çalışmaz dedi .bende benim elime bu şekil geçti dedim ürünü extra kutuya yollayıp yollayın demişsiniz dedim ben kutuda yolladım siz dedim ürünün kendi kutusunun içinde kargo posedine koyup yillamisniz dedim.bana ürünün fotosunu at dedi bende ben bunu yollucam siz bakarsınız gerekli fotoları da ben size mail atarım dedim talebimi De yazıp yollucam dedim.yolladim
Ürün işleme alınsın Arıcam yine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı