Servispoint MSI kartımı bozdu

Sedat34

Decapat
Arkadaşlar, MSI marka anakartimi mavi ekran sistem kitlemelerinden dolayı test edilmesi amacıyla servispointe yolladım. Sorun yok denildi fakat kart elime geçtiğinde fiziksel hasar görmüştü. Ürünü tekrar geri yolladım servise. Durumu anlatmama rağmen suçu kabullenmediler. Kullanici hatası diyorlar, çıldırmak üzereyim, ne yapmalıyım?
Ürünün ilk hali ve son hali ekte.

Dosya Ekleri

• IMG_20201224_170339.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 237
  • IMG_20201224_164953.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 192
  • IMG_20201224_162603.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 172
  • IMG-20201225-WA0002.jpg
    216,5 KB · Görüntüleme: 175
  • IMG-20201225-WA0001.jpg
    304,1 KB · Görüntüleme: 181
Yılbaşından sonra ekran kartımı servise yollamayı düşünüyordum, düşüncemi sorguladım. Gelişmelerin takipçisiyim.

Farklı bir sorun için gönderdiğimde yine benzer bir şekilde anakartıma zarar verdiler Servispoint'i MSI globale şikayet ettim. Sıfırıyla değişim veya para iadesi formunu onayladılar.

Mavi ekran dosyalarınızı paylaşmak yerine ya da tek konudan devam etmek yerine yeni konular açmışsınız. Size yardım için gelen üyelere siz de yardımcı olmamışsınız ve beklememişsiniz. Donanımsal bir sorun olduğu konularda belirtilmemiş çünkü gerekli geri dönütte bulunmamışsınız. Burada sizin de suçunuz var diyebilirim gerekli işlemleri uygulamamanızdan ötürü. En son açtığınız konuya geri mesaj yazmamışsınız bile. Lütfen bu tarz şeyleri bir daha yapmayın.

Sorunuza gelecek olursak gerekli yerlere başvurun derim. Bu konuda @BilgisayarKurdu hocamı etiketliyorum.

Benzer bir sorun için gönderdiğimde yine benzer bir şekilde anakartıma zarar verdiler Servispoint'i MSI globale şikayet ettim. Sıfırıyla değişim veya para iadesi formunu onayladılar.
Linkini atar mısın dostum
Dostum kendi derdime düştüm ondan dolayi . Bı fikrim olan konuda tabikide yardımcı olurum

Arkadaslar farklı konu açmamak icin buraya soruyorum. AMD işlemci distribütöru.urun değişimi yada iade yapılacağının söyledi bende iade istemiyorm ürün değişimi istiyorum yada üst model yollayın dedim yalnız bu işe AMD ye soracaklar mış haber bekliyorlar mış ellerinde varsa yollayacak lar mış ben ürünü vatandan aldım ürün vatanda var AMD ne alaka ben anlamadın üründe değişim işlemi varsa vatan yollamicak mı kartı.cozemedim ben bu isi

Merhaba Sedat,

Ürünü alalı 6 ay olmadıysa ve montaj esnasında herhangi bir zarar vermediysen THH üzerinden hakkını savunabilirsin. Technopat Forum'da THH'nin ana bir konusu var başvuru için. Rahatlıkla bulabilirsin.

İzleyeceğin yola gelecek olursak güncel bir anakart ise değişim talep etmende bir sakınca yok. Değişim onayını ise MSI'nın yetkili servisi verir. Yetkili servis ürünü inceler ve sana bir iade / değişim onay formu gönderir. Aynı formu, satıcı firmaya da iletir; onların tarafını da bilgilendirir "Şu kişi şu ürün için iade değişim talep eder ise yapabilirsin şeklinde.

Yani ürünü Vatan yollayacak ancak onayı MSI yetkili servisleri verecektir. AMD ile bağlantısını ise anlayamadım. İşlemci ile alakalı bir problem mi tespit edilmiş? Sana verilen servis tutanağını tam sayfa paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…