ServisPoint nasıldır?

Saltopat

Decapat
Makaleler
10
MSI laptopu; fan temizliği, termal macun yenilemesi ve RAM yükseltme için göndereceğim. Deneyimi olan var mı? İyi bir servis midir?

Geçen yıl MSI laptopumu klavye arızası nedeniyle teknik servise göndermiştim. İşlem 10 gün sürdü ve yeni klavye takıp gönderdiler. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Biraz laubali ve keyiflerine göre iş yaptıklarını saymazsak, işlerini yapıyorlar diyebiliriz. MSI'ın maalesef servis hizmeti diğer firmalara göre iyi değil. Ama sizi rahatsız edecek bariz bir sorunla karşılaşmazsınız. Sadece yoğunluk varsa beklersiniz. Koskoca Türkiye'ye sadece İstanbul'daki servis point hizmet verdiği için. :)

Biraz laubali ve keyiflerine göre iş yaptıklarını saymazsak, işlerini yapıyorlar diyebiliriz. MSI'ın maalesef servis hizmeti diğer firmalara göre iyi değil. Ama sizi rahatsız edecek bariz bir sorunla karşılaşmazsınız. Sadece yoğunluk varsa beklersiniz. Koskoca Türkiye'ye sadece İstanbul'daki servis point hizmet verdiği için. :)

RAM takmak için para isterler mi? Ben göndereceği onlara RAM'i cihazla birlikte.

Garanti dahilindeyse ve kullanıcı hatası belirlemezler ise istemezler. Genelde kullanıcı hatası olmayan her şeyi hallediyorlar. Zaten para vereceğiniz bir durum olduğunda sizi haberdar ediyorlar.

Cihazda hasar yok ki? 6 ay önce alınmış cihaz. Bende istemezler diye tahmin ediyorum. Normalde kendim de termal macun değiştiririm ama yetkili servise yaptırmak daha doğru geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı