Biraz laubali ve keyiflerine göre iş yaptıklarını saymazsak, işlerini yapıyorlar diyebiliriz. MSI'ın maalesef servis hizmeti diğer firmalara göre iyi değil. Ama sizi rahatsız edecek bariz bir sorunla karşılaşmazsınız. Sadece yoğunluk varsa beklersiniz. Koskoca Türkiye'ye sadece İstanbul'daki servis point hizmet verdiği için.![]()
Garanti dahilindeyse ve kullanıcı hatası belirlemezler ise istemezler. Genelde kullanıcı hatası olmayan her şeyi hallediyorlar. Zaten para vereceğiniz bir durum olduğunda sizi haberdar ediyorlar.RAM takmak için para isterler mi? Ben göndereceği onlara RAM'i cihazla birlikte.
Garanti dahilindeyse ve kullanıcı hatası belirlemezler ise istemezler. Genelde kullanıcı hatası olmayan her şeyi hallediyorlar. Zaten para vereceğiniz bir durum olduğunda sizi haberdar ediyorlar.
Sorun yok ücret talep etmezler o zaman.Cihazda hasar yok ki? 6 ay önce alınmış cihaz. Bende istemezler diye tahmin ediyorum. Normalde kendim de termal macun değiştiririm ama yetkili servise yaptırmak daha doğru geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.