ServisPoint sıfır anakart ile değişim yapmadı

Aradım tekrar. 6 ay içinde olursa sıfırıyla değişim yapılıyormuş. Benim kartım 8 aylık olduğu için yapmıyorlarmış.

Aradım tekrar. 6 ay içinde olursa sıfırıyla değişim yapılıyormuş. Benim kartım 8 aylık olduğu için yapmıyorlarmış.
Öyle bir şey yok. Sallamasınlar. Değişim ürünü sıfır olmalıdır. İsterseniz şöyle bir şey yapın. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun. Kartın değişim aldığını, ama sıfır ürün vermediklerini belirtin. İade veya birebir değişim talep edebilirsiniz. Hangisini isterseniz Tüketici Hakem Heyeti şikayetinizde belirtin.

Pazartesi bakıcam sisteme. Bir sorun olsun bizzat servis pointe kendim gidicem. Sıkıntı çıkarıcam. Tüketici hakem heyeti falan uzun iş. Ay sürüyor. O kadar zaman bekleyemem. Alt tarafı anakart 500 600 TL. Şerefsizler yüzünden 3 4 ay bilgisayarımdan mahrum mu kalayım. Valla bunaltıyorlar insanı. Yasa dışı garanti koşulu çıkarıyorlarsa ona göre cevap verilir. Sorun yoksa kartta eyvallah kullanır geçerim. Aksi şekilde uğraşmak tüketir cidden. Ekran kartı falan olsa sıçmıştık demekki oda msı.

Pazartesi bakacağım sisteme. Bir sorun olsun bizzat Servis Point'e kendim gideceğim. Sıkıntı çıkaracağım. Tüketici hakem heyeti falan uzun iş. Ay sürüyor. O kadar zaman bekleyemem. Alt tarafı anakart 500 600 TL. Şer*fsizler yüzünden 3 4 ay bilgisayarımdan mahrum mu kalayım. Valla bunaltıyorlar insanı. Yasa dışı garanti koşulu çıkarıyorlarsa ona göre cevap verilir. Sorun yoksa kartta eyvallah kullanır geçerim. Aksi şekilde uğraşmak tüketir cidden. Ekran kartı falan olsa sı**ıştık demek ki o da MSI.
Haklarınız için 6502 Sayılı Kanun'da Ayıplı Mal ve Hizmet kısmından haklarınızı öğrenip, ardından Servispoint'e gitmenizi öneririm. Ayrıca, mesajınızı sansürlemenizi öneririm, üslup banı atılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı