Serviste tamir edilmiş RTX 3060 sorun çıkarır mı?

Evet 2miners devam, ayın 18'indeki ödemede bir hata oldu sanırım bu arada onu da söyleyeyim. %30 daha fazla ödeme aldım ben. Sadece bende mi oldu diye düşündüm ama kurulum yaptığım kişiler de aynısını söylediler. Keşke birkaç kez daha olsa :)
Ethermine'da günlük 257MH ile 0,0041-0,0037 arası gidip geliyor ilk zamanlar güzeldi de gıcık almak üzereyim geçeyim olmazsa ben de ama günlük diyelim 0,0040 EHT ödeme yapacak bana bunu Nano'ya çevirip bana atınca ben onu ETH'ye çevirmek istediğimde 0,0039 gibi bir şey veriyordu bu durumu nasıl çözüyorsunuz onu da öğrenirsem başka yazmayacağım bügün 😄

Ethermine'da günlük 257MH ile 0,0041-0,0037 arası gidip geliyor ilk zamanlar güzeldi de gıcık almak üzereyim geçeyim olmazsa ben de ama günlük diyelim 0,0040 EHT ödeme yapacak bana bunu Nano'ya çevirip bana atınca ben onu ETH'ye çevirmek istediğimde 0,0039 gibi bir şey veriyordu bu durumu nasıl çözüyorsunuz onu da öğrenirsem başka yazmayacağım bügün 😄
Sizin dediğinize göre %2.5 bir fark oluyor komisyona giden, sanmıyorum o kadar olduğunu. Ben direkt satıp %60ı ile ETH alıyorum ama böyle bir fark olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı