Ses aygıtı kod 52 hatası

menhel

Hectopat
Daha fazla  
Dün Windows sistemini kurtar yaptım bir nedenden dolayı ve Windows ses driverlarını desteklemez oldu Windows bu aygıt için gereken sürücülerin dijital imzasını doğrulayamıyor. Yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği hatalı imzalanmış veya bozuk bir dosya veya bilinmeyen bir kaynaktan gelen kötü niyetli bir yazılım yüklemiş olabilir. (Kod 52)
Yazıyor sitemi yeniden geriye aldığımda düzelmedi dünden beri uğraşıyorum bütün çözümleri denedim YouTube'taki fakat düzeltemedim nasıl düzeltebilirim? Yardım edin lütfen. Windows 8.1 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Temiz bir kurulum nasıl yapabilirim bilmiyorum ve driverları da nasıl yüklerim bilmiyorum bilgisayardan pek anlayan birisi değilim oyundan para kazanan birisi olarak işimi yapamıyorum ve servise de götüremiyorum çok uzak olduğu için nasıl yapabileceğim hakkında yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler.

@Silinen üye Temiz bir kurulum nasıl yapabilirim bilmiyorum ve driverları da nasıl yüklerim bilmiyorum bilgisayardan pek anlayan birisi değilim oyundan para kazanan birisi olarak işimi yapamıyorum ve servise de götüremiyorum çok uzak olduğu için nasıl yapabileceğim hakkında yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler.
Link bıraktım oradan bakabilirsiniz.(Yukarıda)
Driver yüklemek için bu video'ya bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Markaların kendi sitelerinden yükleyin lütfen.

Temiz bir kurulum yapın. Sorun yine de devam ediyor ise kendiniz driver'ları yükleyin.
Buradan bakabilirsiniz
Sanırım ben bunu yapamayacağım.Bir kaç hafta bekleyip servise götürmeliyim galiba.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı