Ses çıkaran fanı değiştirmek

atakanasik

Hectopat
Daha fazla  
Ses gelen fanı aynı markanın aynı modeliyle değiştirmek istiyorum. Bunu yapsam ARGB olduğu için kendime ait kumandamla yönetebilir miyim fanı? Diğer 7 fanla beraber çalışır mı yani?

Ses gelen fanı aynı markanın aynı modeliyle değiştirmek istiyorum. Bunu yapsam ARGB olduğu için kendime ait kumandamla yönetebilir miyim fanı? Diğer 7 fanla beraber çalışır mı yani?
Hocam fanı temizlemeniz yeterli olabilir.

ARGB olan fanları markadan bağımsız bir şekilde birbirleri ile birlikte kullanabilirsiniz. Ancak aydınlatma ve efekt kalitesi fanın aydınlatma yapısına göre değişecektir. Teoride aynı efekt olur ama görüntüde farklılık olabilir.

Konudan bağımsız aga nasıl duyuyorsunuz sesi ya? Ben fanları fullüyorum gelmiyor.

Normal bir fan sesi değil ya yavaşlayıp hızlandığından olan saçma sapan bir ses.

Hocam fanı temizlemeniz yeterli olabilir.

Sürekli olan bir şey değil 1.5 yıldır ara ara olan bir şey.

Makine yağı denediniz mi? Değiştirmek yerine daha ekonomik olur.

Denemedim nasıl kullancağımı da bilmiyorum hocam.

Sık sık temizlik yapmanız ve fanın kalitesine göre değişkenlik gösterebilir

Bir temizlik ve küçük bir yağlamayla iş ekonomik yolla çözülür.

Takıntı işte bende de aynı sıkıntı var taktığın zaman sokağa çıksan bile kulağından gitmez sesi.😀

Az önce temizledim usta vallahi şimdi bu konu hakkında konuşurken sustu kendi kendine. Kafasına esince bozuluyor.

Fanları ne sıklıkla temizliyorsunuz.

3 aydan 3 aya tüm bilgisayarımı kompresörle temizliyorum. Anakart vb yerlere değmeyecek şekilde tozlanmış yerleri de siliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı