Ben bu PSU'yu aldığıma bin pişman oldum yük altında çok fazla Coil Whine yapıyor resmen ağlıyor PSU sebebini bilmiyorum sanırsam kronik bir problemmiş priz değiştirdim farklı yerlerde denedim ama aynı değişen hiçbir şey olmuyor. Ben de değiştirmeye karar verdim araştırdıklarım arasında çok kararsız kaldım önerilerinize açığım.
Yük altında dahi ses çıkartmayacak bir PSU arıyorum araştırmalarıma göre FSP'nin 60AHBC 80+ modelinde yüzde 85 verimlilik varmış bu da bronz sertifikasıyla eşdeğer oluyor 100 lira daha fazla verip FSP'nin Hydro modelini almalı mıyım? CW'den çıkan ses beni çok fazla mahvediyor kanser oldum yardımcı olursanız sevinirim
Cooler master hiç önermiyorlar diye hiç o topa girmedim ama araştıracağım. Itopyadan hazır sistem aldığım için montajı itopyaya ait. Tahminimce hepsini yapmış olabilirler kasanın içinde default gelmişti o yüzden psuya takılmamıştım ama araştırmak gerekebiliyormuş Peki sizce 700 W lık bir psu almalı mıyım ? Captcha Verification gönlüm bundan yana ama eğer sistemimi besleyemez diyorsanız 700 lük bakacağım. Fsp nin bu modelinde +80 var ayrıca yüzde 85 verimliliği yazmışlar sadece sertifikası yok bronz sertifikayla birebir nerdeyse ne düşünüyorsunuz ?
FSP kullanmışlığım oldu CW yaşamadım. Muhtemelen sende yaşamazzsın değişim yapabiliyorsan al. Evdeki elektrikte bir sorun yok değil mi? Bölgende voltaj sürekli düşükse de çığlık atabilirler.
FSP kullanmışlığım oldu CW yaşamadım. Muhtemelen sende yaşamazzsın değişim yapabiliyorsan al. Evdeki elektrikte bir sorun yok değil mi? Bölgende voltaj sürekli düşükse de çığlık atabilirler.
Yok yok hiçbir sıkıntı yok ev ile ilgili. Peki sizce FSP nin 600W olanını mı almalıyım yoksa 700W mı ikisi arasında 65 tl fiyat farkı var yani 100W fazla olması her zaman yararıma diye düşünmekteyim ikisinde de 80+ sertifikası var sanırsam 700W lık alacağım.