Zmasy Picopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #1 Arada troll için ses programı kullanıyorum, masaüstünde dinliyorum oluyor fakat DC'de test et deyince kendi sesim; ses programı çalışmıyor.
Arada troll için ses programı kullanıyorum, masaüstünde dinliyorum oluyor fakat DC'de test et deyince kendi sesim; ses programı çalışmıyor.
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #2 Zmasy dedi: Arada troll için ses programı kullanıyorum, masaüstünde dinliyorum oluyor fakat DC'de test et deyince kendi sesim; ses programı çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu değiştirdiniz mi? Artı 0 Eksi
Zmasy dedi: Arada troll için ses programı kullanıyorum, masaüstünde dinliyorum oluyor fakat DC'de test et deyince kendi sesim; ses programı çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu değiştirdiniz mi?
KS KS Zmasy Picopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #3 KorkmuşHamster dedi: Mikrofonu değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... evet değiştirdim Artı 0 Eksi