Ses değiştirme programı önerisi

26 TL olsa alırdım ya da 16 TL yazanı yılık olarak alsam.

26 TL olsa alırdım ya da 16 TL yazanı yılık olarak alsam.

Yani 1 ayda 16 TL rahat çıkarırsın zaten 1 gün okulda öğlen yemeği yemezsin olur biter 1 yıl boyunca ödersen hiçbir sıkıntı yok, bu programı sürekli kullanacaksan 360 TL vermeni öneririm 1 kere ödüyorsun ve süresiz kullanıyorsun bu arada zamlanmış fiyatlar ben baktığımda 50 TL idi.

Okul okumuyom böyle bir programada vermek istemiyorum. 360 para değil de versem birkaç gün kullanır bırakırım yani.

Okul okumuyom böyle bir programada vermek istemiyorum. 360 para değil de versem birkaç gün kullanır bırakırım yani.
O zaman hiç bulaşma derim lazım olacak ses olursada her gün şansına göre rastgele sesler veriyor bedava olarak onları kullanırsın.

Kadın sesi filan paralı galiba. Bu arada yanlış anlamadıysam 16 TL ödediğimizde 1 ay kullanabileceğiz gayet makul bir fiyat.

Kadın sesi filan paralı galiba. Bu arada yanlış anlamadıysam 16 TL ödediğimizde 1 ay kullanabileceğiz gayet makul bir fiyat.
Hayır 1 yıl kullanman gerekiyor 12 ay boyunca, her ay 16 tl vermen gerekiyor.

Sesini kadına çevirme varsa gerçekten deneyimli bir program mı? Karşıdaki yer mi? Fiyatı gayet makul.
Program iyi yani bide ayarlarını yaparsan net kanar hatta Twitch yayıncısı Ebonivon diye birisi var yayınlarında hep kullanıyor o programı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…