Ses degistirme programi önerisi

• Konuyu başlatan Becker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 65

Becker

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, oyunlarda sesimin kötü olduğunu düşünüyorum. Bunun için çekici erkek sesi programı var mıdır? Ücretsiz olursa iyi olur. Eğer ücretli ise düşük fiyatlı olsun. Teşekkür ederim.

Ben önce konuyu tamamen eğlence amaçlı açtığını sandım ama sesini kötü bulduğun için program kullanmaya yönelmeni doğru bulmuyorum. Bu tarz efekt yazılımları kısa vadede havalı gelebilir ama uzun vadede kendi doğal sesini geliştirmene engel olur ve dışarıdan dinleyen biri genelde yapaylığı anlar. İstersen mikrofon ayarlarını optimize etmek veya konuşma tekniğini iyileştirmek çok daha iyi sonuç verir.

W-okada istersen kurulum videosunu atarım.

Atarsaniz sevinirim.

Yaşınız küçük ise gayet normal sesinizi kafaya takmadan keyfinize bakın.

Yasim kucukten degilde arkadas edinmekte sıkıntı cekiyorum.

Ben önce konuyu tamamen eğlence amaçlı açtığını sandım ama sesini kötü bulduğun için program kullanmaya yönelmeni doğru bulmuyorum. Bu tarz efekt yazılımları kısa vadede havalı gelebilir ama uzun vadede kendi doğal sesini geliştirmene engel olur ve dışarıdan dinleyen biri genelde yapaylığı anlar. İstersen mikrofon ayarlarını optimize etmek veya konuşma tekniğini iyileştirmek çok daha iyi sonuç verir.
sorun olmaz anlarsa benim icin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartınız iyiyse kullanın sitede erkek modelleri bulunmakta biraz kurcalayıpta ayar yapabilirsiniz.

Sorun olmaz anlarsa benim icin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartınız iyiyse kullanın sitede erkek modelleri bulunmakta biraz kurcalayıpta ayar yapabilirsiniz.

Viruslu bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı