W-okada istersen kurulum videosunu atarım.
Yaşınız küçük ise gayet normal sesinizi kafaya takmadan keyfinize bakın.
sorun olmaz anlarsa benim icinBen önce konuyu tamamen eğlence amaçlı açtığını sandım ama sesini kötü bulduğun için program kullanmaya yönelmeni doğru bulmuyorum. Bu tarz efekt yazılımları kısa vadede havalı gelebilir ama uzun vadede kendi doğal sesini geliştirmene engel olur ve dışarıdan dinleyen biri genelde yapaylığı anlar. İstersen mikrofon ayarlarını optimize etmek veya konuşma tekniğini iyileştirmek çok daha iyi sonuç verir.
Ben önce konuyu tamamen eğlence amaçlı açtığını sandım ama sesini kötü bulduğun için program kullanmaya yönelmeni doğru bulmuyorum. Bu tarz efekt yazılımları kısa vadede havalı gelebilir ama uzun vadede kendi doğal sesini geliştirmene engel olur ve dışarıdan dinleyen biri genelde yapaylığı anlar. İstersen mikrofon ayarlarını optimize etmek veya konuşma tekniğini iyileştirmek çok daha iyi sonuç verir.
Ekran kartınız iyiyse kullanın sitede erkek modelleri bulunmakta biraz kurcalayıpta ayar yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.