Ses Dosyasını Parçalayabileceğim Program Var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ali ahmet1

Kilopat
Makaleler
2
Mesela bir müziğin 5 ile 10'uncu saniye aralarını alabileceğim bir program var mı?

Birçok video düzenleme programı bunu yapıyor bildiğim kadarıyla. Ben daha önce Virtual DJ kullanıyordum ancak 3-4 sene önce. Şu anda ise Vegas Pro 13.
Video olarak değil. MP3 olarak mesela. Düşündüğüm şey şöyle:
Programdan dosyayı seçeceğiz. Sonra mesela 5 ile 10'uncu saniye arasını seçeceğiz. O kısmı bize ayrı dosya olarak çıkartacak. Çok mu şey istedim yoksa böyle bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Programdan dosyayı seçeceğiz. Sonra mesela 5 ile 10'uncu saniye arasını seçeceğiz. O kısmı bize ayrı dosya olarak çıkartacak. Çok mu şey istedim yoksa böyle bir şey var mı?
Vegas Pro ile .mp3 dosyaları da editleyebilirsiniz. Ancak daha iyi alternatifler bulunabilir. Arkadaşlar öneriyorlar.

Dediğiniz şeyi Vegas Pro çok kolay bir şekilde yapabilir. O saniyeleri seçip, render ayarlarından da ilgili ayarı seçerseniz, seçtiğiniz alanı elde etmiş olursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı