ali ahmet1
Kilopat
- Makaleler
- 2
Mesela bir müziğin 5 ile 10'uncu saniye aralarını alabileceğim bir program var mı?
Video olarak değil. MP3 olarak mesela. Düşündüğüm şey şöyle:Birçok video düzenleme programı bunu yapıyor bildiğim kadarıyla. Ben daha önce Virtual DJ kullanıyordum ancak 3-4 sene önce. Şu anda ise Vegas Pro 13.
Vegas Pro ile .mp3 dosyaları da editleyebilirsiniz. Ancak daha iyi alternatifler bulunabilir. Arkadaşlar öneriyorlar.Video olarak değil. MP3 olarak mesela. Düşündüğüm şey şöyle:
Programdan dosyayı seçeceğiz. Sonra mesela 5 ile 10'uncu saniye arasını seçeceğiz. O kısmı bize ayrı dosya olarak çıkartacak. Çok mu şey istedim yoksa böyle bir şey var mı?
Dediğiniz şeyi Vegas Pro çok kolay bir şekilde yapabilir. O saniyeleri seçip, render ayarlarından da ilgili ayarı seçerseniz, seçtiğiniz alanı elde etmiş olursunuz.Video olarak değil. MP3 olarak mesela. Düşündüğüm şey şöyle:
Programdan dosyayı seçeceğiz. Sonra mesela 5 ile 10'uncu saniye arasını seçeceğiz. O kısmı bize ayrı dosya olarak çıkartacak. Çok mu şey istedim yoksa böyle bir şey var mı?
Teşekkürler tam istediğim şey ve çok kolay. Konu kilitlenebilir. @AkifProgramı falan boşverin. Ben bunu kullanıyorum gayet pratik Online MP3 Kesici - Şarkıları Kes, Ses Tonu Yap
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.