EmirYavuz1 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 Mikrofon bölümünde geliştirmeler kısmı yok nasıl getirebilirim?
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 3 Haziran 2021 #2 Sürücüleri yükleyin. Yüklediğiniz halde gözükmüyorsa, donanım desteklemiyordur. Artı 0 Eksi
KS KS EmirYavuz1 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 Sertidegni dedi: Sürücüleri yükleyin. Yüklediğiniz halde gözükmüyorsa, donanım desteklemiyordur. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri yükledim fakat eski kulaklığımda bu bölüm vardı, 2 - 3 gün önce yeni kulaklık aldım. Sonra bu bölüm çıkmadı. Sertidegni dedi: Sürücüleri yükleyin. Yüklediğiniz halde gözükmüyorsa, donanım desteklemiyordur. Genişletmek için tıkla... Eski Kulaklık: Rampage SnR1 Yenisi: Logitech G432 Artı 0 Eksi
Sertidegni dedi: Sürücüleri yükleyin. Yüklediğiniz halde gözükmüyorsa, donanım desteklemiyordur. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri yükledim fakat eski kulaklığımda bu bölüm vardı, 2 - 3 gün önce yeni kulaklık aldım. Sonra bu bölüm çıkmadı. Sertidegni dedi: Sürücüleri yükleyin. Yüklediğiniz halde gözükmüyorsa, donanım desteklemiyordur. Genişletmek için tıkla... Eski Kulaklık: Rampage SnR1 Yenisi: Logitech G432
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 3 Haziran 2021 #4 Logitech Gaming Software'i kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS EmirYavuz1 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #5 Sertidegni dedi: Logitech Gaming Software'i kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrofonu çok fazla arka plan sesi alıyor nasıl düzeltebilirim? Artı 0 Eksi
Sertidegni dedi: Logitech Gaming Software'i kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrofonu çok fazla arka plan sesi alıyor nasıl düzeltebilirim?
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #6 EmirYavuz1 dedi: Kulaklığın mikrofonu çok fazla arka plan sesi alıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... LGS indirebilirsiniz. (Logitech Gaming Software) Artı 0 Eksi
EmirYavuz1 dedi: Kulaklığın mikrofonu çok fazla arka plan sesi alıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... LGS indirebilirsiniz. (Logitech Gaming Software)
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 3 Haziran 2021 #7 EmirYavuz1 dedi: Kulaklığın mikrofonu çok fazla arka plan sesi alıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Maalesef ne olduğunu bilmiyorum. Noise Removal olarak geçiyor olabilir. Artı 0 Eksi
EmirYavuz1 dedi: Kulaklığın mikrofonu çok fazla arka plan sesi alıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Maalesef ne olduğunu bilmiyorum. Noise Removal olarak geçiyor olabilir.
KS KS EmirYavuz1 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #8 Emrullah Önemli dedi: LGS indirebilirsiniz. (Logitech Gaming Software) Genişletmek için tıkla... Logitech G Hub ile aynı görevi mi görüyorlar ? Artı 0 Eksi
Emrullah Önemli dedi: LGS indirebilirsiniz. (Logitech Gaming Software) Genişletmek için tıkla... Logitech G Hub ile aynı görevi mi görüyorlar ?
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 3 Haziran 2021 #9 EmirYavuz1 dedi: Logitech G Hub ile aynı görevi mi görüyorlar ? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KS KS EmirYavuz1 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #10 Sertidegni dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı aldığımdan beri şu mikrofonu düzeltemedim inşallah şu programlar düzeltir. Artı 0 Eksi
Sertidegni dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı aldığımdan beri şu mikrofonu düzeltemedim inşallah şu programlar düzeltir.