Ali Tolga Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 341 Yer Skellige 28 Nisan 2021 #1 Sabah ilk dersime girdim hiçbir sorun yoktu sonra 2. derse girdiğim zaman hem ses gelmiyordu hem de sesim gitmiyordu. YouTube'dan video açtım ama hoparlör ve kulaklıktan ses yine gelmedi. Bir de mikrofonu denedim mikrofona da sesim gitmiyor. Bu fotoğrafta bangır bangır müzik açtım. Bu fotoğrafta da mikrofona bağırıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
Sabah ilk dersime girdim hiçbir sorun yoktu sonra 2. derse girdiğim zaman hem ses gelmiyordu hem de sesim gitmiyordu. YouTube'dan video açtım ama hoparlör ve kulaklıktan ses yine gelmedi. Bir de mikrofonu denedim mikrofona da sesim gitmiyor. Bu fotoğrafta bangır bangır müzik açtım. Bu fotoğrafta da mikrofona bağırıyorum.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 28 Nisan 2021 #2 İzinleriniz açık mı? Bu arada "F"aygıtına sağ tıklayın varsayılan aygıt yap deyin. Bir de öyle deneyin. Artı 0 Eksi
İzinleriniz açık mı? Bu arada "F"aygıtına sağ tıklayın varsayılan aygıt yap deyin. Bir de öyle deneyin.
KS KS Ali Tolga Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 341 Yer Skellige 28 Nisan 2021 #3 Er73748 dedi: İzinleriniz açık mı? Bu arada "F"aygıtına sağ tıklayın varsayılan aygıt yap deyin. Bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi. Sorun hoparlör, Kulaklık veya mikrofonda değil çünkü başka bir cihaza taktığımda hepsi çalışıyor. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: İzinleriniz açık mı? Bu arada "F"aygıtına sağ tıklayın varsayılan aygıt yap deyin. Bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi. Sorun hoparlör, Kulaklık veya mikrofonda değil çünkü başka bir cihaza taktığımda hepsi çalışıyor.
M MuhammedCan43 Yoctopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 Ali Tolga dedi: Bir şey değişmedi. Sorun hoparlör, Kulaklık veya mikrofonda değil çünkü başka bir cihaza taktığımda hepsi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü? Artı 0 Eksi
Ali Tolga dedi: Bir şey değişmedi. Sorun hoparlör, Kulaklık veya mikrofonda değil çünkü başka bir cihaza taktığımda hepsi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #5 Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
M MuhammedCan43 Yoctopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #6 Yener K. dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Eğer doğru anladıysa Windows 7(biraz teknoloji cahiliyim de ) Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Eğer doğru anladıysa Windows 7(biraz teknoloji cahiliyim de )
KS KS Ali Tolga Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 341 Yer Skellige 11 Haziran 2021 #7 MuhammedCan43 dedi: Sorunu çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi