Ses göstergesi takıldı

Çıkarınca geri geliyor mu bakalım bir deneyin isterseniz.
Evet geri geliyor. Şu sağdakini takınca gösterge gidiyor. Ama merak ettiğim husus eskiden bu + - tuşlarından sesi azaltıp, alabiliyorduk lakin şu an hiçbir tuş bastığımda çalışmıyor ortadaki de dahil.
IMG_20211225_211359.jpg

IMG_20211225_211537.jpg
 
Son düzenleme:
Hoparlör harici mi? Kulaklığı hoparlöre bağlayınca kaybolması, gözleri hoparlöre çeviriyor. Devre dışı bırakmayı ya da hariciyse çıkarmayı deneyin.
Harici hocam, cıkarınca veya aygıtı kaldır deyince bilgisayardan gösterge gidiyor hocam, ayrıca üstte düzenleme, fotoğraf falan ekledim. Acaba hoparlörün kablosunda mi sorun mevcut güç vermesi için olan kabloda.
 
Harici hocam, cıkarınca veya aygıtı kaldır deyince bilgisayardan gösterge gidiyor hocam, ayrıca üstte düzenleme, fotoğraf falan ekledim.
Gördüm.
Tuşlar arızalı. Oksitlenme yapmış olabilir ya da kir/tozdan basılı kalmış olabilir. Temizliğini yapın, olmazsa tamir ettirirsiniz.
 
Gördüm.
Tuşlar arızalı. Oksitlenme yapmış olabilir ya da kir/tozdan basılı kalmış olabilir. Temizliğini yapın, olmazsa tamir ettirirsiniz.
İnşallah kir tozdandir hocam, içini bir açıp bir temizleme yapayım o halde. Yine güncelleme yaparım yazı da hocam teşekkürler.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı