Ses ile Donma Problemi

Fatura hakkında bir bilgim yok ama kasa açıkken hata vermedi demişsiniz. Eğer imkanın varsa msi afterburnerı indirip ekran kartı mavi ekran verene kadar oyun oynayabilirmisiniz. Tabiki sıcaklıklara bakarak. (Özellikle gpu 'nun)

Fatura hakkında bir bilgim yok ama kasa açıkken hata vermedi demişsiniz. Eğer imkanın varsa msi afterburnerı indirip ekran kartı mavi ekran verene kadar oyun oynayabilirmisiniz. Tabiki sıcaklıklara bakarak. (Özellikle gpu 'nun)
Sabah ekran kartını geri taktım kasayı kapatıp yerine koydum. Dediğiniz gibi Afterburner'ı indirdim açıkken oynamaya başladım, 1-2 saat denedim kapanmadı.
Sonra da Furmark programıyla 720p'de AA'sız olarak yaklaşık 15 dk teste tuttum. GPU sıcaklığı 84'ü gördü sanırım. Yani bu anlattıklarım esnasında hiç donmadı, anlamadım bişey bu işten.

Azcık araştıdım ve sosyalde birinin ekran kartını downclock yaparak buna benzer bir sorunu çözdüğünü gördüm. Ekran kartınız yeniden hata verirse bunu dener misiniz ? Bir de psunuz nedir ?

Sabah ekran kartını geri taktım kasayı kapatıp yerine koydum. Dediğiniz gibi Afterburner'ı indirdim açıkken oynamaya başladım, 1-2 saat denedim kapanmadı.
Sonra da Furmark programıyla 720p'de AA'sız olarak yaklaşık 15 dk teste tuttum. GPU sıcaklığı 84'ü gördü sanırım. Yani bu anlattıklarım esnasında hiç donmadı, anlamadım bişey bu işten.

@Recep Baltaş çevrim içisiniz diye sizi etiketledim sorunu çözemedik bir el atsanız.

Azcık araştıdım ve sosyalde birinin ekran kartını downclock yaparak buna benzer bir sorunu çözdüğünü gördüm. Ekran kartınız yeniden hata verirse bunu dener misiniz ? Bir de psunuz nedir ?

@Recep Baltaş çevrim içisiniz diye sizi etiketledim sorunu çözemedik bir el atsanız.
Öncelikle sorunumla bu kadar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, yardım etmeye çalışan diğer her arkadaşa da.
En son yazdıklarım üzerine bir kere daha dondu öylece pc, son ekranda öylece kaldı ve tepki vermedi ve yeniden başlatmak durumunda kaldım.

PSU'm Thermaltake V9 kasa içerisinde bulunan 500W'lık bir PSU. Kartıma hiç OC yapmadım eğer ilgiliyse, downclock yapılabilir mi ki yine de? Bir de overclock ve downclock yapmayı bilmiyorum yanlış bir şey yapmayayım :/

HD Tune ile HDD'yi taratınız. Bu uzun süre sürecektir. O yüzden başında durmamanızı ancak izlemenizi öneririm. Ayrıca minidump dosyalarını upload ederseniz @MF veya bilgisi olan biri konuıya daha yakından yardımcı olacaktır.

HD Tune'u indirdim ve taramayı error scan sekmesinde başlattım. Nasıl bir sonuç görmem gerekiyor?
Bir adet minidump ve bir adet memory.dmp dosyasını da şu linke yüklüyorum. Dropbox - Minidump
Memory.dmp dosyası yaklaşık 400 MB olduğu için uploadı hala sürüyor olabilir.

HDD'de bad sector oluşmuş olabilir. Tarattıktan sonra screenshot atınız.
Tarama tamamlandı, ekran görüntülerini paylaşıyorum.

sc1.PNG
sc2.PNG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı