Ses Kalitesi iyi Kulaklık Tavsiyesi

Divechy

Hectopat
Daha fazla  
Technopat'taki konularda aradığımı bulamayınca konu açmaya karar verdim. Durumum şöyle ki, uzun yola gideceğim yakın zamanda ve bana akustik şarkıları düzgün bir ses kalitesi ile dinleyebileceğim bir kulaklık lazım. Kulak-üstü ya da kulak-içi fark etmez, her ortamda kullanabileceğim bir şey lazım bana. Kulak-üstü kulaklık yanımda taşıyabilirim ancak telefonumda da kullanılabilmesi şartıyla. Kriterlerim şunlar:
  1. Ses kalitesi iyi olmalı. Son zamanlarda post-rock dinlesem de bu türün dışında enstrüman ağırlıklı müzikler dinlemeyi seviyorum. Enstrümanların tınısını iyi alabileceğim bir kulaklık istiyorum.
  2. Uzun yola gidiyorum. Uzun kullanımlarda sıkıntı yapmamalı benim için. Aktif kulaklık kullanan birisiyim.
  3. Kablolu olması şart. Dayanıklı da olmalı, ben yine hassas kullanıyorum kulaklıları ama kablonun temassızlık yapması gibi sorunlardan nefret ederim. O sorundan baya müzdarip oldum. Uzun süre kullanabileceğim bir şey gerekli.
  4. Stereo olmalı.
  5. 100 TL şu an peşin verebilirim, daha üstüne de çıkarım belirli bir yere kadar.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

100 liraya hatta 200 liraya, beklediğin kalitede kulaklık bulamazsın. Sennheiser'ın kulaklıklarına bakabilirsin.

Eğer 250 TL civarına çıkabilirsen, bunu öneririm:

Kablo koruması için çantasına koyarsın. Hassas bir kulaklık.

100 liraya hatta 200 liraya, beklediğin kalitede kulaklık bulamazsın. Sennheiser'ın kulaklıklarına bakabilirsin.

Eğer 250 TL civarına çıkabilirsen, bunu öneririm:

Kablo koruması için çantasına koyarsın. Hassas bir kulaklık.

250 TL civarına çıkmaya dürüst olmak gerekirse imkansız gözüyle bakıyorum :D Behringer HPX2000 gördüm 116TL'ye ancak emin olamadım sahtesini göndermelerinden.

Behringer HPX200

JBL C100SI kullandım 3 ay. Ben aşırı beğendim. Herhangi bir eksiğini görmedim kulaklığın.
Çokça tavsiye ettiler onu, alabilirim ama emin olamıyorum halen. Hayatımda JBL denememiş olmam ve o fiyata pek güvenememem dolayısıyla :D

Rem giftin çok iyiymiş.

250 TL civarına çıkmaya dürüst olmak gerekirse imkansız gözüyle bakıyorum :D Behringer HPX2000 gördüm 116TL'ye ancak emin olamadım sahtesini göndermelerinden.

Behringer HPX200

Çokça tavsiye ettiler onu, alabilirim ama emin olamıyorum halen. Hayatımda JBL denememiş olmam ve o fiyata pek güvenememem dolayısıyla :D

İnanın ben de JBL'nin varlığından bihaberdim. Ama cidden çok kaliteli fiyatına göre.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı