Divechy
Hectopat
Daha fazla
Technopat'taki konularda aradığımı bulamayınca konu açmaya karar verdim. Durumum şöyle ki, uzun yola gideceğim yakın zamanda ve bana akustik şarkıları düzgün bir ses kalitesi ile dinleyebileceğim bir kulaklık lazım. Kulak-üstü ya da kulak-içi fark etmez, her ortamda kullanabileceğim bir şey lazım bana. Kulak-üstü kulaklık yanımda taşıyabilirim ancak telefonumda da kullanılabilmesi şartıyla. Kriterlerim şunlar:
- Ses kalitesi iyi olmalı. Son zamanlarda post-rock dinlesem de bu türün dışında enstrüman ağırlıklı müzikler dinlemeyi seviyorum. Enstrümanların tınısını iyi alabileceğim bir kulaklık istiyorum.
- Uzun yola gidiyorum. Uzun kullanımlarda sıkıntı yapmamalı benim için. Aktif kulaklık kullanan birisiyim.
- Kablolu olması şart. Dayanıklı da olmalı, ben yine hassas kullanıyorum kulaklıları ama kablonun temassızlık yapması gibi sorunlardan nefret ederim. O sorundan baya müzdarip oldum. Uzun süre kullanabileceğim bir şey gerekli.
- Stereo olmalı.
- 100 TL şu an peşin verebilirim, daha üstüne de çıkarım belirli bir yere kadar.