Ses kalitesi iyi, silikonsuz, kulak içi kulaklık önerisi

Hocam sende nasıl bir kulak var öyle dikkat et kulağın zarar görmesin.
Yok canım kararında kullanıyoruz sesi. Asla %50 geçmiyor bende ses. İşin ilginç yanı ise, bazı yerlerde manyetik algılama cihazlarının sesini duyabiliyorum.
Anlam veremiyorum bende. :D
 
Android telefon ise, Viper4Android kullanarak kulaklık sesi ile baya bir oynayıp, beğendiğiniz sese getirebilirsiniz. Öyle istenen kulaklığı bulmak her zaman kolay olmuyor. Bende Sony MDR-EX450 mikrofonlu arıyorum ama bulamıyorum.
Yok telefonda kullanmak için almayacağım.
Hocam bu tarz kulaklıklar arasında en iyisi bence Apple EarPods ama bu kulaklığı da tavsiye ederim.

Bu kulaklığı bende çok gördüm. Kullandınız mı bu ürünü ses kalitesi nasıl?
Sana JBL'in kulak içi kulaklığını öneririm. Aynısını bende kullanıyorum alalı 1 yıl oldu ve ses kalitesi olarak gayet güzel bir ürün. Tek sıkıntısı var kabloları biraz ince yapılmış. Onun haricinde memnun kalırsın gayet güzel bir kulaklık. Fiyatı internette 90 TL ama geçen sene Teknosa'dan 70 TL'ye almıştım.
Teşekkür ederim öneri için fakat silikonlu kullanamıyorum. Rahatsız ediyor beni.
AirPods'larım bozulunca bunu almıştım aynı performansı veriyor. Fiyatı da acayip uygun.
Aynı ürünü trendyol üzerinden başka bir satıcıdan aldım. Çakma olmasıyla alakalı mı yoksa orjinalide mi öyle bilemiyorum. Ama benim elimdekinin kalitesi oldukça kötü. :(


İkisinin de yorumları iyi duruyor. JBL olan bass için biraz daha iyi çünkü 125 mm sürücüsü var.
JBL markalı ürünü kullandınız mı? Ses kalitesi nasıl?
 
Ben de bu tarz silikonsuz kulaklık arıyorum. Earpods ve JBL T205 arasında kaldım ama siz kullandınız mı acaba memnun kaldınız mı JBL'den?
 
Ben de bu tarz silikonsuz kulaklık arıyorum. Earpods ve JBL T205 arasında kaldım ama siz kullandınız mı acaba memnun kaldınız mı JBL'den?
JBL T205 ürününe sahibim. Fakat yedek olarak tuttuğum için uzun kullanım tecrübem yok. Kısa kullanım tecrübem ise gayet rahat ve yeterli.
 
Merhaba, biraz geç oldu sanırım ama :D Daha birkaç gün önce internet üzerinden jbl t205 ürününü aldım. Ses kalitesi JBL markasından beklemediğim kadar kötü cidden. Yada gerçekten aldığım ürün orjinal değildi. Eğer orjinal ise kesinlikle tavsiye etmiyorum. Daha önce JBL markasının bluetooth'lu bir modelini de kullandım ve çok pahalıydı, o da silikonsuzdu. Ama onun da sesini sevmemiştim. Beklediğim bass performansını vermedi. Sanırım JBL silikonsuz kulaklık işini yapamıyor.
 

Geri
Yukarı