Ses kartı mı, prosesör mü?

Xilvo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CASE: Phanteks P360X | CPU: Ryzen 7 3700x | GPU: Asus Dual 2060 6GB OC | MB: Asus Prime B450 M-K | PSU: FSP Hydro K 600 80+ Bronze | RAM: Corsair Vengeance LPX 16+8(24) GB 3200 MHz CL16 | SSD: XPG Spectrix S40G 500GB | CPU COOLER: COOLER MASTER HYPER 212 BLACK X DUO | CASE FANS: Arctic P12(3x), ThermalTake TT1225(2x)
Arkadaşlar, yaklaşık 3 aydır gitar çalıyorum ve artık efektlerle oynamayı, sevdiğim şarkıları güzel tonlarla çalmayı öğrenmek istiyorum. Bu yüzden olabildiğince uygun fiyatlı bir ürün satın almak istiyorum. Belirli bir bütçem yok ama öğrenci olduğum için çok fazla param da yok. Evde bir bilgisayarım var ve başlangıç seviyesi bir amfim var (Ibanez ıbz10G v1). Sizce ses kartı almak mı mantıklı olur yoksa bir prosesör mü? Eğer ses kartı alırsam, amfiyi AUX-in girişinden kullanabilir miyim? Ses kalitesi kötü olursa, ses kartı + referans monitör kombinasyonu önerebilir misiniz?

3 ay henüz tonal karşılıklar alabileceğiniz bir süreç değil. Şu an bir prossesör ya da ses kartının size katacağı bir şey olmayacağı gibi kafa karışıklığından başka bir şey üretmez. Üstelik efektli çalmak gelişim sürecinizi etkiler.

Elinizdeki amfi ile devam edin. Entonanslı ve akışkan çalabildiğinizde bu seçenekleri değerlendirmelisiniz. (2 sene civarları)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı