Ses kartı nasıl öğrenilir?

Ahmet Çelebi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben kulaklık alacağım Razer BlackShark V2 X i beğendim fakat internette ses kartınız iyi ise alın yazıyor. Ben ses kartımı öğrenmek için internete baktım ama öğrenemedim nasıl öğreneceğim ve ses kartım kulaklık için yeterli mi kulaklığın USB versiyonunu almama bütçem yetmiyor. Ana kartım Gigabyte B450M K modeli.

Merhaba arkadaşlar. Ben kulaklık alacağım Razer BlackShark V2 X i beğendim fakat internette ses kartınız iyi ise alın yazıyor. Ben ses kartımı öğrenmek için internete baktım ama öğrenemedim nasıl öğreneceğim ve ses kartım kulaklık için yeterli mi kulaklığın USB versiyonunu almama bütçem yetmiyor. Ana kartım Gigabyte B450M K modeli.

İyidir hocam sıkıntı yok gönül rahatliyla alabilirsin.

Kasa üstü jakları kullanabilirsiniz. Bunlardan ALC887 de çıkabiliyor. Aida64 gibi programlar da yardımcı olabilir. Bu tip giriş seviyesi anakartlarda üst sınıf yonga genelde olmuyor.

Hocam bilmediğim bir şeyi daha soracağım kasanın üstünde jak girişi var kulaklığı oraya mı bağlayacağım yoksa ses kartına mı? Teşekkür ederim.

H610M h DDR4 anakart var elimde Corsair HS50 Pro kullanıyorum telefondaki ile aynı kaliteyi alıyorum fazla kasmana gerek her türlü işini gorur.

Çok teşekkür ederim.

Kasa üstü jakları kullanabilirsiniz. Bunlardan ALC887 de çıkabiliyor. AIDA64 gibi programlar da yardımcı olabilir. Bu tip giriş seviyesi anakartlarda üst sınıf yonga genelde olmuyor.

Yani ses kartı kötü mü? Yukarıda belirttiğim kulaklığa yeter mi?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim.

Yani ses kartı kötü mü?
Kötü demeyi doğru bulmuyorum. Sadece giriş seviyesi. Memnun kalanlar da var, yetersiz bulanlar da var. Biraz da göreceli kavram.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı