Ses kartı ne işe yarar?

Mertau

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ses kartım SupremeFX S1220A.
Öncelikle bu ses kartı iyi mi?
Ses kartını ve 7.1 özelliğini kullanabilmek için kulaklığımın da 7.1 olması gerekli midir?
Yoksa kötü bir kulaklıkta kullansam bile performans alabilir miyim tam olarak ses kartı ne işe yarar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten 7.1 özelliği olan kulaklıklarda USB ses kartı bulunur. Jak girişiyle 7.1 alamazsınız.

Sennheiser gibi üst seviye ve jak girişine sahip modellerde dip sesi engeller ve daha kaliteli bir ses verir diyebilirim.

Sanal olarak 7.1 sunan kulaklıkların içerisinde hali hazırda zaten ses kartı var. Gerçek 7.1 kulaklıklar için ses kartı lazım galiba tam emin değilim. 7.1 kulaklık olmadan ses kartı sana 7.1 sunamaz.

Ses kartları genellikle jak ile takılanlar içindir. Mesela ses kartı olmadan Behringer C1 kullanırsan dip ses acayip fazla olur.

Sanal olarak 7.1 sunan kulaklıkların içerisinde hali hazırda zaten ses kartı var. Gerçek 7.1 kulaklıklar için ses kartı lazım galiba tam emin değilim. 7.1 kulaklık olmadan ses kartı sana 7.1 sunamaz.

Ses kartları genellikle jak ile takılanlar içindir. Mesela ses kartı olmadan Behringer C1 kullanırsan dip ses acayip fazla olur.
steelseries artics 1 kablolu kulaklık aldım laptop kullanıyorum ses kartına ihtiyaç varmı reis fazla anlamam böle işlerden

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı