Ses kartı önerisi veya mikrofon önerisi

Morquan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı 1 yıldır kullanıyorum. A520ma Pro anakartım bulunmakta. Önceki kulaklıgım HP Omen serisi idi ve yankı problemi vardı sürücüler ile fazlasıyla vakit geçirdim çözemedim kulaklıktan oldugunu düşünüp kulaklığı Razer BlackShark v2X ile değiştim ancak birebir aynı sorun bunda da mevcuttu. Ses kartım arızalı olabilir mi? Arızalı ise sizce ne yapabilirim? Ve farklı bir ses kartı aldım Ugreen marka Amazon üzerinden sanırım arızalı geldi zaten mikrofon sesi gelmiyordu kulaklıgın ses yüksekliği ve performansı artmıştı iade ediyorum şu an Amazon üzerinden.

hocam aynı sorun bende de vardı bende de MSİ anakartı mevcut driverleri güncelledim olmadı kulaklığı Corsair den Gamepowere geçirdim yine aynı sorun yine aynı sorun. Sonrasında PCI ses kartı alıp mikrafonumu kulaklığımı ona taktım sorunlarım çözüldü. Benim yaptığım analizlerin sonucu bana kalırsa çoğu kişinin ilk başta düzgün ama sonra fark etmediğimiz bi ayarı sürücüyü bozuyoruz ve böyle oluyo ki bende de dahil

Hocam aynı sorun bende de vardı bende de MSI anakartı mevcut sürücüleri güncelledim olmadı kulaklığı Corsair'den Gamepower'e geçirdim yine aynı sorun yine aynı sorun. Sonrasında PCI ses kartı alıp mikrofonumu kulaklığımı ona taktım sorunlarım çözüldü. Benim yaptığım analizlerin sonucu bana kalırsa çoğu kişinin ilk başta düzgün ama sonra fark etmediğimiz bir ayarı sürücüyü bozuyoruz ve böyle oluyor ki bende de dahil

@Natron hangi ses kartını aldınız sorunum çözülmüyor her şeyi yaptım 2 USB ses kartı ile de denedim olmyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00