Ses kartının Kulaklık desteği olmama imkanı var mı?

zimablue

Megapat
Katılım
28 Eylül 2014
Mesajlar
172
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Tasarımcı
Ses kartında arka tarafta toplam 6 giriş var sadece 1'isinde ancak 4+1 yapılandırırsam çalışıyor. Ya da 6+1, 8+1 yapılandırırsam 3 jakta birden çalışıyor. Bu jakların 3 tanesi realtek ac97 analog'un üçü de dijital output'un mu? Yoksa hepsi her ikisi içinde kullanılabiliyor mu? Mikrofon sorunsuz çalışıyor. Acaba ses kartı kulaklık desteklemiyor da 4'lü hoparlör veya 4+ olarak algıladığından dolayı mı ses az? Ön taraftaki giriş anakarta bağlı değil, oranın kablosunu alıp bi denesem mi yoksa orası sadece bi kısayol gibi bişey mi?

Driverları kaldırıp tekrar yükledim, güncelledim. Ses telefona göre %75 az. Denetim masasında hoparlör olarak görünüyor, kulaklık olarak gözükmesi gerekmiyor mu?

Not: Kulaklık, mikrofonlu PC kulaklığı.

Sorularımdan birine bile cevap verebilirseniz çok sevinirim.

q2MPPV.jpg
vo5noA.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeşil jaki öncelikle tak taktigin zaman jak takildi diye uyarı verip bir pencere açılacak ordan speaker ve ya kulaklık secenegni seç kirmizi jaki takincada aynı pencerede mic microfonu seç
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı