Ses kasmak için en iyi kulaklık nedir?

Burakk2772

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar ben PUBG oynuyorum ve en iyi ses kasmak icin kulaklik ariyorum. Butçe sinirsiz ancak tatilde alacagim en iyi ses veren kulaklık onerilerinizi yazarsaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 bin TL'ye kadar çıkan fiyatlar var. Bütçe bu kadar da sınırsız değildir herhalde. Bütçe belirtin.

Ben Arctis 7 ile kasıyorum çok memnunum, tavsiye ederim harika bir kulaklık.

Bende Arctis 3 ile kasıyorum çok memnunum. 350-400 TL arası.

Sanırım en iyileri gerçek 7.1 olanlardır.

Hocam, 7.1 kullanmıyorum bir sorun yaşamadım. Birçok e sporcu da stereo kullanıyor. Tabi param bol olsa ne yaparım bilemem gerçekten bol olmalı.
Gerçek denilenlere de bütçem yetse dahi GTX1060 ım varken bir 1080Tİ / 2080Tİ yoksa parayı oraya gömmeyi düşünmem

Bende benzer fikirdeyim ama iş film izlemeye gelince ben o parayı o kulaklıklara bayılırım. Misal apartmanda yüksek sesle film izleyemiyor isem gider 3 bin liraya gerçek 7.1 kulaklık alır evde sinema keyfimi yaşarım. Tabii bende öyle bir dert olmadığı için normal sinema sistemi kullanıyorum. Gerçek 7.1 kulaklık ile müzik keyfi yeterli değil. Deneme şansım oldu ve bence müzik için uygun değiller. Şöyle kocaman sürücüleri olan stereo kulaklığın verdiği ses hacmini veremiyor. İş oyunda "en iyi ses kasmaya" gelince yine gerçek 7.1'in üstüne olmaz. Tabii artan paranın da bol olması lazım.

Markayı, fiyatı boşver gitsin.

Almayı düşündüğün modelin kutusunun üzerinde yazan özellikler kısmına bak.
"Maximum input power" değeri 1000mW ve üzeri olursa anasını bellersin. Ayrıca bu değerin üstünde kulaklıklarla bas ağırlıklı müzikleri şişme, patlama olmadan, cam gibi dinlersin.

Teşekküre gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…