Ses kaydediciyi açınca mikrofon bozuluyor

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hepinize merhaba.

Windows 7 Ultimate 32-bit kullanıcısıyım. Dizüstü bilgisayarımın mikrofonunu ses kaydı için kullanmayı denediğimde kayda ses gelmiyor. Kayıt yapmak için bilgisayarın dahili mikrofonunu ve Windows'un içinde zaten olan Ses Kaydedicisi programını kullanıyorum. Aynı sorunu oyunlarda sesli iletişimde yaşamıyorum. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G230 Mikrofonlu Kulaklık sahibiydim. Windows'un kendi Ses kaydedicisindeyken bende de cızırtı yapıyordu. Fakat Discord'ta arkadaşlarımla konuşurken, OBS ile video denemeleri yaparken hiçbir cızırtı yoktu. Sanırım Programla ilgili bir sorun. Başka bir program kullanmayı dener misiniz? Örneğin Bandicam, Camtasia, OBS gibi programlardan deneme için video çekerek. Windows Ses aygıtlarından Seçili mikrofonu düzenleyebilirsin.

Logitech G230 Mikrofonlu Kulaklık sahibiydim. Windows'un kendi Ses kaydedicisindeyken bende de cızırtı yapıyordu. Fakat Discord'ta arkadaşlarımla konuşurken, OBS ile video denemeleri yaparken hiçbir cızırtı yoktu. Sanırım Programla ilgili bir sorun. Başka bir program kullanmayı dener misiniz? Örneğin Bandicam, Camtasia, OBS gibi programlardan deneme için video çekerek. Windows Ses aygıtlarından Seçili mikrofonu düzenleyebilirsin.
Ben ses kaydediciyi açtığımda mikrofon bozuluyor. Mikrofon ayarlarından mikrofonun ayarını önce stüdyo kalitesine sonra da tekrar dvd kalitesine almam gerekiyor ama her seferinde uğraşmak beni çok yoruyor ve başka ses kaydetme programlarında da aynı şeyleri yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı