Ses kayıtlarını belli etmeden birleştiren program önerisi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba.

Bir makaleyi seslendirmek istiyorum. Ancak bir kerede mumkun degil. Surekli dilim surcuyor. Normalde surcmeyecekse de surcuyor. En azindan birkaç paragrafi okuyup sonra birlestirmeyi dusundum. Ama benim kullandigim programlarda, arada kucuk de olsa bir birlestirme sesi mutlaka duyuluyor.

Acaba ücretsiz olarak; Android ya da Windows'ta, hiç belli olmayacak sekilde sesleri birlestirebilecegim bir uygulama var midir?

Merhaba; Audacity ile yapılabilecek bir şey. Ancak tamamen belli olmadan yapmak biraz senin yeteneğine bağlı. Onun yerine kayıt esnasında durdurarak dikkatli ve kontrollü şekilde yeniden başlatıp tane tane seslendirme yapabilirsin.

Tesekkurler.
O programi bir kez kullanmistim ama basit birsey icindi sanirim. Yetenek derken; oradaki efektlerle, aradaki sesi kapatmak saniyorum kastiniz. Onu beceremem, evet =)

Teşekkürler.
O programi bir kez kullanmistim ama basit bir şey icindi sanirim. Yetenek derken; oradaki efektlerle, aradaki sesi kapatmak saniyorum kastiniz. Onu beceremem, evet =)

Sesin ses izlerini yakınlaştırıp, diyelim ki 2 ayrı sesi birleştireceksiniz, 1'in sonunu ve 2'nin baş ses izlerini silmeniz gerekir.

Sesin ses izlerini yakınlaştırıp, diyelim ki 2 ayrı sesi birleştireceksiniz, 1'in sonunu ve 2'nin baş ses izlerini silmeniz gerekir.
Gayet guzel bir oneri. Denenebilir. Kendi olusturdugum (denemek icin iki sesi birlestirdigim) kayitta, silmeyi deneyeyim.

Bu dediginiz, ekrani yakinlastirip araliklari secince, normal aradan kesme mi? Kendisi kesince, ek olarak bir ses koyacak mi deneyip bakabilirim oyle ise kolayca.

Hayır ses izlerini susturacaksınız ve seslerin birleştiği noktada hiçbir ses olmayacak, ancak seslendirme yaparken arka planda bir ses mevcutsa, o zaman belli olacaktır.

Hayır ses izlerini susturacaksınız ve seslerin birleştiği noktada hiçbir ses olmayacak, ancak seslendirme yaparken arka planda bir ses mevcutsa, o zaman belli olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şurada anlatılan menü mü acaba bahsettiğiniz?

Merhaba tekrar.

Şimdi bilgisayardan biraz kurcaladım. Dediğiniz izler kısmını buldum ama orada maalesef kesilme izi yok. Hatta ekranı da büyüttüm uygulama üzerinden. Başka çözümü var mıdır acaba? İzi göremediğim için, umudum kalmadı.

Videodaki gürültü azalmayı da denedim bu arada. Yine aynı durum.

Direk kendi uygulamasindan birlestirme yapinca da maalesef. Ama guzel dusunmussunuz. Olabilirdi de. Nedense o sesi gormuyor program.

Son düzenleme:
Birazdan atacağım.

Adım 1; ayrı olan sesleri programa ekleyin,
Adım 2; sesleri saniye kısmından sürükleyerek birleştirin,
Adım 3; seslerin silinmesini istediğiniz kısımları basılı tutarakseçiniz ve 4. görselde gösterilen yere tıklayınız veya CTRL+l kısa yolunu kullanın, izin birleşim yerinde ses olmayacağı için birleştirme sesi de olmayacak ama sessizlik olacaktır.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    371,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 2.jpg
    398,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 3.jpg
    414,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 4.jpg
    420,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Emek ve zaman vermişsiniz çok teşekkür ederim. Herhalde uygulama sürümünden, bende alta atıyor ikinci dosyayı. Ama arka arkaya aynı hizaya getirince, aşağı kadar inen çizgi ile uyarı veriyor. Yani boşluk olmadan kolayca birleştirdim.

Ama kayıt alırken olan normal ses (dip ses mi deniyor ona da bilemiyorum, pusss sesi gibi veya hafif hışırtı) olduğu için, bu sefer de gelen sessizlik kötü durdu.

Bunlar eğer ses kaydı değil de, müzik dosyaları olsaymış mükemmel olacakmış.

Telefonun mikrofonu yerine evdeki kablolu ve bluetooth kulaklıklarla da denedim. Kayıt alırken olan sesten kurtulamıyorum. Elimdeki aletlerle mi alakalı yoksa herkesin mi böyle bilemiyorum.

Örnek bir ses paylaşabilir misiniz? Google Drive veya Youtube'a yükleyebilirsiniz. Tam olarak ne olduğunu anlamadım çünkü.
Telefonun ses kaydedicisine (benim telefonum Samsung ve kullandığım uygulama da Samsung Ses Kaydedicisi) sesimi kaydediyorum.

Bir makaleyi sonuna dek hatasız okuyup kaydetmem lazım. Ama hep bir yerde takılıyorum ve hepsi boşa gidiyor.

O yüzden, ben de takıldığım yerden sonrasını ayrıca kaydedip, iki dosyayı (ya da kaç tane ayrı dosyada kaydedebilirsem) anlaşılmayacak şekilde tek dosya yapmak istiyorum.

Bunu yaptığımda, birleştirme sesi belli oluyor. Tık diye bir ses geliyor sanki. Bunu yok etmeye çalışıyorum.

Kubilay Bey de Audacity programı ile yapabilmem için tarif ediyordu.

Dosya Ekleri

• Aud.jpg
    207,2 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…