H hakean Hectopat Katılım 13 Temmuz 2012 Mesajlar 278 Yer Kütahya 13 Mart 2013 #41 Oğuzhan Ünver dedi: Kasa güzel değil Genişletmek için tıkla... Eski kasam öyleydi Darkorion var şuan sende biliyorsun - - - Güncellendi - - - Mr_YAMYAM dedi: Öyleyse sistemin yaramaz veya ayarsız. Benim ses sistemi çok yüksek güçlü olduğu halde uygun ses düzeyinde kimseyi rahatsız etmeden yoğun bas ses verebiliyor. Subwoofer'ın arkasındaki ayarı ortalara getir bence. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
Oğuzhan Ünver dedi: Kasa güzel değil Genişletmek için tıkla... Eski kasam öyleydi Darkorion var şuan sende biliyorsun - - - Güncellendi - - - Mr_YAMYAM dedi: Öyleyse sistemin yaramaz veya ayarsız. Benim ses sistemi çok yüksek güçlü olduğu halde uygun ses düzeyinde kimseyi rahatsız etmeden yoğun bas ses verebiliyor. Subwoofer'ın arkasındaki ayarı ortalara getir bence. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 13 Mart 2013 #42 Ekolayzer ayarı yüzünden öyle yapıyormuş. Bir ayar çektim, çok daha net, kaliteli, kulağı yormayan ve Bass'ları çok daha iyi veren bir ses elde ettim.
Ekolayzer ayarı yüzünden öyle yapıyormuş. Bir ayar çektim, çok daha net, kaliteli, kulağı yormayan ve Bass'ları çok daha iyi veren bir ses elde ettim.
H hakean Hectopat Katılım 13 Temmuz 2012 Mesajlar 278 Yer Kütahya 13 Mart 2013 #43 BilgisayarKurdu dedi: Ekolayzer ayarı yüzünden öyle yapıyormuş. Bir ayar çektim, çok daha net, kaliteli, kulağı yormayan ve Bass'ları çok daha iyi veren bir ses elde ettim. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı testi adlı konu açabilirsin
BilgisayarKurdu dedi: Ekolayzer ayarı yüzünden öyle yapıyormuş. Bir ayar çektim, çok daha net, kaliteli, kulağı yormayan ve Bass'ları çok daha iyi veren bir ses elde ettim. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı testi adlı konu açabilirsin
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 20 Mart 2013 #44 https://www.technopat.net/forum/diger-donanimlar/14801-logitech-x-530-incelemesi.html hakean dedi: Kullanıcı testi adlı konu açabilirsin Genişletmek için tıkla...
https://www.technopat.net/forum/diger-donanimlar/14801-logitech-x-530-incelemesi.html hakean dedi: Kullanıcı testi adlı konu açabilirsin Genişletmek için tıkla...