Ses sisteminin kalitesini arttırmak

Yamyam abi o ses sistemi benim için çok büyük bir nimet :D 10 lira ucuz almak için Hepsiburada.com'dan aldım.
Ne kadar bekleyeceğimi bile bilmiyorum :D Sabretmek zor geliyor.

Ürün tedarik edilince gün içerisinde gelir. Bu arada aklıma gelmişken bende bir kargoya bakayım :D

Vatandan alışveriş yapmayacağım dedim ama yine vatandan alışveriş yaptım...

42Zkrnt.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sipariş verdirdiğim amcam da dedi pazartesi veya salı evinin nünde olacak dedi. Parayı sana vereyim şimdik dedim.
Elden kabul etmiyorum, havale olarak olabilir. Tercihin Euro, Dolar ve Katar dinarı dedi :D Şaka bir yana salı gününe de razıyım ben.

Bu arada X-530'u duvara monte etmek için matkap ile duvarı delmek gerekiyor mu ? Ona göre deliklerini açacağım.

Sipariş verdirdiğim amcam da dedi pazartesi veya salı evinin nünde olacak dedi. Parayı sana vereyim şimdik dedim.
Elden kabul etmiyorum, havale olarak olabilir. Tercihin Euro, Dolar ve Katar dinarı dedi :D Şaka bir yana salı gününe de razıyım ben.

Bu arada X-530'u duvara monte etmek için matkap ile duvarı delmek gerekiyor mu ? Ona göre deliklerini açacağım.
Matkap ile duvarı delmek komşuları rahatsız edeceğinden suç unsuru sayılmaktadır. Bence parmaklarını kullanmalısın:p

- - - Güncellendi - - -

+1 :) Katılıyorum.
Hakean, senin ses sistemin duruyorsa bi foto koysana arkadaşlar bi görsün de gudursun:D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı