Ses sisteminin sadece büyük hoparlörü var

barancan5634

Hectopat
Taksitlerimden dolayı yeni bir ses sistemi alamıyorum. Elimde bir tane ses sisteminin büyük hoparlörü var. Hoparlörden 2 tane kablo çıkıyor başka bir şey yok. Hoparlörün içinde üç tane yuvarlak var kuzenim bunların bas, tiz ve hoparlör olduğunu söylüyor. Ben bu hoparlörü nasıl kullanırım? Ve bu hoparlöre LED şerit bağlayabilir miyim ?
Lütfen sade bir şekilde anlatırsanız sevinirm.

Son düzenleme:
Merhaba. Elimde sadece bir mause veya bir klavye varken ben bunlardan masaüstü bir PC'yi nasıl yaparım 'a çok benzemiş bu isteğiniz. Ses kuvvetlendiricili amfiler aslında PC'nin ana kartı veya kasası gibidir, hoparlörleri de PC'nin çevre birimleri olan fare ve klavye benzeridir. En ucuz ve kaliteli amfi devresi elektroniğe çok yeni olarak başlayanlar için TDA 1554Q ' dur. 2 * 22 watt (köprülenmiş) yüksek watt çıkışını bunlardan alırsınız. Devresi basittir. 320.volt.com'dan https://320volt.com/tda1554q-2x22w-anfi-devresine bakarak ve parçalarını alarak delikli pertinaksla kendiniz yaparsanız.

Veya uygun ses kuvvetlendiricili hoparlör setini uygun fiyatlı 2+1 veya stereo çıkışlı olarak satın alır, bunun "AUX" çıkışını bu elinizdeki kolona bas, tiz, midi, vb. tüm frekanstaki sesleri duyabilmek için verirsiniz. Bu daha kolayı veya daha az zahmetlisi olur. Şerit LED çıkışta sesin genliğini (yüksekliğini) 12 voltta daha çok DC amperi çekse bile yine de azaltabilir, çok uygun değildir. Ses çıkışları AC çıkışlıdır, DC olmadığından bu açıdan uygun olamaz, başka devrelerle (vumetre gibi) stereo vumetre devresi - Google'da Ara daha az sayıdaki LED'ler amfi çıkışındaki ses akımıyla yine yakılabilir. Bu uygulama ses kalitesini çıkışında etkilemez. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı